RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 7. juuni 2018

Geneetik: neegrid on rumalamad kui valged

Nobeli preemia laureaat ja DNA-uuringute pioneer James Watson vihastas rahvusvahelise üldsuse välja teatega, et aafriklased on vähem intelligentsed kui valged inimesed.
 
„Kogu meie sotsiaalne käitumine põhineb sellel, et nad on sama intelligentsed kui meie, kuigi kõik testid näitavad, et tegelikult see nii ei ole,” vahendab The Independent Watsoni sõnu. James Watson sai Nobeli preemia DNA uuringute eest ja praegu juhib eakas teadlane üht USA uurimisinstituuti.

79-aastane geneetik taasavas raevuka debati intelligentsuse üle ajaleheintervjuus, milles teatas, et aafriklaste madalamas intelligentsitasemes süüdi geenid. Teadlase hinnangul võidakse intelligentsitaset määravad geenid avastada juba lähema kümne aasta jooksul.

„Ma leian, et Aafrika tulevik on sünge, kuna kogu meie sotsiaalne poliitika Aafrika riikide suhtes põhineb eeldusel, et nad on sama intelligentsed kui meie — aga kõik testid tõendavad vastupidist,” rääkis Watson The Sunday Times’ile. „On loomulik ihaldada, et kõik inimesed oleksid võrdsed, kuid inimesed, kel on tulnud tegelda mustanahaliste töötajatega, teavad, et see ei ole nii,” jätkas teadlane.
Watsoni vaated intelligentsi ja geograafia suhetele ilmnevad ka tema uues raamatus. „Ei ole ühtki kindlat põhjust arvata, et oma evolutsiooni ajal geograafiliselt eraldatult arenenud inimeste intellektuaalsed võimed oleks arenenud identselt,” kirjutab teadlane.

Allikas: http://forte.delfi.ee/news/teadus/geneetik-neegrid-on-rumalamad-kui-valged?id=17184735
_______________
Muidugi on rumalamad, vaadake ka nende IQ-d, SIIT.
M.I. 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP