RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 11. juuni 2018

MATTI ILVES: EESTIS SEADUSTATI ORJAPIDAMINE!

Teatavasti saabus Eestisse järjekordne Euroopa Liidu direktiiv ja see oli tõesti ülimalt omapärane. Nimelt seda võib vaadelda kui uusorjapidamise kehtastamist. Direktiivid võetakse meie Riigikogus vastu punkt-punktilt ja ei jääta mitte midagi sealt pugejalikult välja, kuigi sellist kohustust ei pidanud olema.

Seda tehakse vaid esialgu ühel erialal, guvernantide (lastehoidja-kasvataja) osas. Seal on üllatusena kehtestatud võimalus, et guvernantidele võib mitte maksta palka(!) ja piirduda vaid pisikese taskuraha andmisega. Samuti ei pea nende töö eest maksma mingisuguseid riigimakse.
Tasuta tööd tegid vanasti tavaliselt orjad. Orjad kuulasid orjapidajatele ja nende suhtes võidi rakendada vägivalda, tavaliselt peksmist.

Kuidas aga peaksid kaasaegsed orjapidajad käituma nüüd? Aga see on väga lihtne, tuleb vaid sõlmida pikaajaline notariaalne tööleping. Eriti jõhkrad orjapidajad võivad sinna lisada võib-olla ka karistamise tingimused, sest näiteks "Vikerraadio" teatas äsja (04.06), et kokkulepitud vägivald ei olegi üldse vägivald.

Euroopa Liidus on meile kehtivaid direktiive kohutav hulk, ligi 60 000. Reguleeritud on iga pisiasi, mis on totalitaarse võimu tunnus ja keegi ei tea, kui palju direktiive ta järjekordselt rikkunud on, rikkumiste eest on määratud ka vastavad karistused. Vaat  siis, mis teeb meiega E. Liidu bürokraatia.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP