RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 21. detsember 2018

MATTI ILVES: ROOTSI RÄNDEMINISTER KIIDAB GLOBALISMI!

Sotsiaaldemokraadist rändeminister Helene Fritzon kiidab globalismi oma kummalises kõnes ÜRO-s. Paar päeva tagasi allkirjastas Rootsi vastuolulise ÜRO rändepakti, mille paljud riigid on lükanud tagasi, kuna nad kardavad, et see ohustab nende suveräänsust ja julgustab migratsiooni. Mis on igati väga õige kartus, aga paistab, et Eesti on siin samal seisukohal Rootsiga, hoolimata sellest, et meil on juba väga suur % sisserändajaid, peamiselt venelasi, kes on endisted okupandid või siis nende järglased.

Oma kõnes teatas Fritzon teiste riikide esindajatele oma pühendumust rändeleppele, rändele ja üleilmastumisele. Teisetele ütles ta, et "Teeme seda koos".
Märkides veel, et ei ole märke, et ränne peaks vähenema, vaid vastupidi - suureneb. Ta mainis veel, et tuleks lõpetada arutelud teemal, kas migratsioon on hea või halb ja ka see tuleks lõpetada või mitte. Ränne on siin ja selleks et jääda. Kokkuvõtteks ta ütles uhkelt, et Rootis on selleks valmis.

See tähendab sisuliselt seda, et ta on nõus hävitama rootslased kui rahvuse ja samal seisukohal on ka Eesti praegune valitsus.

Kasutatud allikas: https://voiceofeurope.com/2018/12/swedens-minister-for-migration-praises-globalism-in-bizarre-un-speech/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP