RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 26. september 2019

Aldo Roomere: Ajupesu ulatus ja intensiivsus ületab kõik riigipiirid

Ajupesu ulatus ja intensiivsus ületab kõik riigipiirid, ei vaja viisat ega terrorismivastast kontrolli. Ajupesu algab peagi juba emaüsast, sest meie geniaalsed teadlased leiutavad kindlasti varsti võimaluse juba lootele seksuaalsust, onaneerimist, vaba soovalikut ja muid vabadusi õpetada. Lasteaedades selline hoogtöö juba käib täiel võimsusel.

On täiesti tavaline ning heakskiidetud nähtus kohata plagiaadina valminud magistritöö tulemusena vormitud kõrgharidusega lumehelbekest, kes ootab inseneridelt saapapaelte sidumise tarvikut, solvub ka kõige udusulgsema kriitika peale ning hakkab ulgudes nutma, kui tuule kiirus ületab 5m sekundis, sest siis on tegu kohutava kliimakatastroofiga. Ta ei suuda iseseisvalt muna praadida ja vajab urineerimisel tugiisiku abi.

Kalapüük on tema arvates genotsiid ja holokaust kalade suhtes, liha söömine aga üks kohutavamaid kuritegusid üldse. Ta on aktiivne demonstrant praeguse valitsuse vastu ja heiskab igal hommikul oma aknale vähemalt 5 vikerkaarelippu. Ta osaleb ka puukallistamise kampaanias, kuigi ei tunne ainsatki puud peale küttepuu, millega ta vanaema kunagi ahju kuumaks ajas.

Tal puudub rahvus, sugu ja identiteet, sest piirid on lahti ja aju on vaba! Tema lamedaks litsutud elus on vaid iga päev laialivalguvad nõmedad nn meelelahutused, kanep, auklikud kaltsud seljas ja südames värisev ootus, kas president ikka tuleval aastal roosiaeda kutsub? Lameda Maa lapsed...

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP