RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 25. september 2019

Martin Helme Tsahknale: minu eesmärk on teid, eestluse hävitajaid, poliitikast välja suruda

Martin Helme on poliitikamaailmas sõdalane, kes teeb seda, mida lubab.

Rahvuskonservatiiv on üldjuhul rahulik inimene, aga kui ta selgelt idiootlike juttude peale plahvatab, siis on see ka põhjalik.
EKRE Riigikogu feaktsiooni esimees Martin Helme, keda erakondade vahel ringi lippav Margus Tsahkna kasulikuks idioodiks nimetas, annab sotsiaalmeedias tema pihta kõigist raudadest ja tapvalt.

“Ma esialgu mõtlesin, et ei hakka Margus Tsahkna jutu peale reageerimagi. Ta pole lihtsalt piisavalt tõsiseltvõetav poliitik, läbipõlenud häsbiin tahab odavalt saada oma 15 minutit kuulsust midagi Helme või EKRE kohta öeldes. Et suur soe on ajanud vaese Marguse tavapärasest rohkem õlut jooma ja see viis viimase raasu tõsiseltvõetavust. Aga et mitmed ajakirjanikud soovivad kommentaari, panen selle siia.

Tegemist ei ole ju Tsahkna enda tohutu mõttevälgatusega. Näeme juba mõnda aega, kuidas süvariik on asunud nii ajakirjanike, ametnike kui muidumeeste abil looma enne valimisi narratiivi rahvuskonservatiivide mustamiseks. Umbes sellise loogikaga, et on küll rahvuslased, on küll konservatiivid, on küll suveräänsuse ja rahvuslike huvide eest võitlejad, aga kuna selline tegevus on vastuolus globalistliku maailmakorraga ja see maailmakord on garandiks Eesti vormilise omariikluse püsimisele, siis on nad Eesti omariikluse vaenlased.

Saite aru? Et kui sa ei ole nõus olema multikultuurne homofiilne islamiseeritud europrovints, siis sa oled järelikult eestluse vaenlane, sest ainult sellise provintsina on meil võimalik mitte olla Venemaa all. Jah, ma saan ise ka aru, et tegu on üsna keerulise konstruktsiooniga, mida tavakodanikule tuleb lahti joonistada värvikamate ja primitiivsemate, otse silmade vahele jõhkrate räigustega. Selleks lüüakse lauale asja lühiversioon, mis kõlab umbes nii: Putin kannab lipsu ja peseb hommikuti hambaid. Kõik, kes kannavad lipsu ja pesevad hambaid, on automaatselt putinoidid, kasulikud idioodid, mõjuagendid. No hästi, tegelikult ei räägita lipsust ja hammastest, vaid öeldakse, et ka Putinile ei meeldi homod ega immigrandid, ning kõik, kellele ei meeldi kooseluseadus ja avatud piirid, on ikkagi Venemaa mõjuagendid.
Olen seda lolli ja tüütut juttu kuulnud alates 2003. aastast, kui kõiki neid, kes ei soovinud et Eesti suveräänsus ohverdataks eurorahade eest Brüsselile, said samuti külge vene agendi sildi. See jutt muidugi ei kannata vähematki kriitikat.

Esiteks. Eestluse säilimise seisukohalt pole mingit vahet, kas meid suretatakse rahvusena välja immigratsiooniga idast, läänest, lõunast või põhjast. Eesti omariikluse ja suveräänsuse seisukohalt pole mingit vahet, kas meid ruineeritakse idiootlike käsulaudadega Brüsselist või Moskvast.
Ja kui vaadata, kes siis on teinud kõige kurjemat kahju Eesti riigi ja rahva olukorra halvendamiseks, siis loomulikult pikalt võimul olnud kartellipoliitikud ning neid toetanud süvariik.
Reformierakonna valitsuse üks viimaseid seaduseid, mis vastu võeti, oli tööjõu sisserände lõdvendamine. Margus Tsahkna ja tollal tema juhitud IRL olid selle valitsuse liikmed. Tulemuseks oli juba ühe aastaga viiekordne sisserände kasv Ukrainast ja Venemaalt. Need on umbkeelsed ja padu-Putini-meelsed vene šovinistid, keda Tsahkna aitas Eestisse tuua kümnete tuhandete kaupa. Kas see otsus tuli Kremli soovitusel või Brüsselist? Või mõtles puhta ise välja?
Sama partei sama juhiga toetas kohe peale võimuvahetust kohtutes vene keelele töökeele staatuse andmist. Kremli käsuliin või Brüsseli oma?

Võltsisamaalased olid aastaid Eesti haridusministrid. Tulemuseks kakskeelne Eesti haridussüsteem, mis hoiab mitte ainult okupatsiooniaegsed vanakesed, vaid ka Eesti Vabariigis sündinud noored venekeelses Kremli infoväljas. Siinsed venelased hääletavad Putini poolt kõrgema protsendiga, kui võltsingutest kubiseval Emakesel Kodumaal olevad kaasmaalased seda teevad. Tänu sellele ongi meil segregeeritud paralleelühiskond, mille venekeelse osa suhtumist Eestisse ja eestlastesse nägime pronksiöödel. Olite agendid või idioodid? Ilmselt ikkagi idioodid, sest lahendusena munesite välja “rahvusringhäälingus” venekeelse kanali avamise, mis kustutas ühe olulise nähtamatu piiri eestikeelse riigi põhimõttes, läheb maksumaksjale maksma 5 miljonit ja toodab õhtust õhtusse eestlasi sapiselt sõimavat programmi. Keegi lihtsalt ei tea, sest seda (kõige kallimat) ERR-i kanalit ei vaata keegi. Äkki olite ikkagi agendid…

Oo, ja kes ei unustaks, et Tsahkna juhitud IRL hääletas Riigikogus rõõmsalt äraandliku ja ära andliku piirilepingu poolt, mis näeb ette põlistada okupatsiooni ja annektsiooni 5,2 protsendil Eesti Vabariigi territooriumil, annab Moskvale võimaluse väita, et Eesti on uustekkeline riik (Tartu Rahu on ajalooline dokument ja okupatsiooni seega ei olnud ega saanudki olla!) ja seega tuleb anda kõigile siinsetele elanikele automaatselt kodakondsus ning loomulikult kehtestada kakskeelsus. Olite idioodid või agendid? Kelle omad? Brüsseli või Moskva omad? Äkki mõlemat korraga?
Ning muidugi ei saa unustada Marguse intellektuaalset tipphetke, Eesti 2,0 progammi. Selle plaani on ta Eesti 200 seltskonda kaasa võtnud. Plaan on lihtne: toome Eestisse veel miljon inimest suva kust (peamiselt tulevad praegu kolmest riigist: Ukraina, Venemaa ja Valgevene ehk venekeelsed) ja nimetame nad kõik eestlasteks, sõltumata sellest, mis keelt nad räägivad või mis kultuuritaust neil on. Kellele see kasuks on, kui meie siinne viies kolonn kasvab 300 tuhande pealt miljoni peale, noh, kui te natuke mõtlete, saate aru isegi, ütleks Margus-poiss.

Ja ärme unusta seda kahjurlust, mis toimus Tsahkna ja teiste irlikate juhitud kaitseministeeriumis. Eestil pole kahe päeva laskemoona varugi, aga ostetakse kasutatud ja mittetöökorras soomukeid viis korda kallimalt kui soomlased ostavad korralikke tanke. Ostetakse maailma kõige kallimaid kahureid, mida saab küll ainult mõned, aga selle eest ei jätku raha mitte millekski muuks, jne, jne. Olite neid otsuseid tehes agendid või idioodid? Kelle agendid? Brüsselile ei meeldi ka meie iseseisev kaitsevõime, hakkame veel vastu…
Elamislubade müük ei olnud vist agentlus, puhas korruptsioon. Lihtsalt korruptandid on teatavasti lihtne saak süvariigi värbajatele…

Mul kama, kas Eesti riikluse lammutajad ja eesti rahvuse hävitajad on agendid või idioodid, minu eesmärk on teid kõiki poliitikast välja suruda, et Eesti oleks valitsetud meie põhiseadusest lähtuvalt ja eesti rahva huvides. Kellegi teise huvides töötav süvariik ja tema käpikud poliitikas, meedias ning ärimaailmas on alles alustanud oma sopaloopimist. See ei ole aidanud siiani, see ei aita ka edaspidi.”

Allikas: https://uueduudised.ee/arvamus/martin-helme-tsahknale-minu-eesmark-on-teid-eestluse-havitajaid-poliitikast-valja-suruda/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP