RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 26. september 2019

„Kliimakatastroofiga“ võitlemiseks plaanitakse maksustada lihatarbimist

Peeter Proos | Vanglaplaneet

Peale IPCC viimast raportit, mis soovitas eelistada taimset dieeti, plaanitakse Rootsis ja Saksamaal kliimamuutuste peatamiseks kehtestada lihamaksu. Poliitikud väidavad, et nad suudavad liha tarbimist jõuga vähendades alandada süsinikdioksiidi heitkoguseid ja parandada loomade heaolu.
Kliimakatastroofi ära hoidmiseks on lihamaksu kehtestamist arutatud ka Soomes.
Maailma Majandusfoorumil võrreldi liha tarbimist lausa suitsetamisega ning pakuti välja, et lihamaksu võiks kehtestada juba lähema 5-10 aasta jooksul.
Muidugi mõista on jutt kliimamuutustega võitlemisest ja inimeste tervise eest hoolitsemisest vaid kaval ettekääne uute maksude välja mõtlemiseks ning inimeste üle suurema kontrolli kehtestamiseks. Globaalne finants- ja võimueliit kasutab inimtekkelise kliimasoojenemise müüti väga efektiivselt ära ja plaanitav lihamaks on vaid üks väike osa globalistie tegevuskavast.

Kui kliimakriisiga hirmutajad tõe poolest muretseksid inimeste tervise ja keskkonna pärast, siis tegeleksid nad kasvava pestitsiidide ja herbitsiidide probleemiga või näiteks reovee efektiivsema puhastamise normidega.
Kuna enamik ravimeid reovee puhastamise ajal ei eemaldata, satuvad need sageli veekogudesse. Uurijad on leidnud jõgedest üle 60 levinud retseptiravimi, sealhulgas antidepressante, valuvaigisteid, antibiootikume ja vererõhku alandavaid aineid, mis mõjutavad seal elutsevate kalade, putukate, loomade ja lindude tervist.

 Agenda 2030 - ÜRO alustab uue maailmakorra elluviimist



0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP