RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 18. september 2019

Monika Helme: Kopeeritud FBst

Hoolimata veenvate tõendite puudumisest, mis kinnitaks inimtekkelise kliima soojenemise teooriat, ajavad globaalse kliimakriisiga hirmutajad oma jonni edasi. Nüüd on Eestimaa Looduse Fond koos teiste organisatsioonidega käima lükanud rahvaalgatuse Eesti kliimaneutraalsuse saavutamiseks aastaks 2035.

Hirmutavas stiilis avalduses öeldakse, et globaalne kliimakriis on juba käes ning „selleks, et vältida kliimakriisi katastroofilisi tagajärgi, on hädavajalik hoida globaalse temperatuuri tõus alla 1,5 kraadi võrreldes tööstusrevolutsioonieelse tasemega“. Kui see piir ületada, siis „riskime pöördumatute muutuste ning katastroofiliste tagajärgedega inimühiskondadele ning looduskeskkonnale. Elurikkuse kadu, sagedasemad ekstreemsed ilmastikuolud nagu põuad ja tormid, metsatulekahjud, merevee taseme tõus ja teised mõjud vähendavad meie toimetulekuvõimekust elukeskkonnas ja suurendavad oluliselt migratsiooni elamiskõlbmatuks muutunud aladelt“. Avalduses kinnitatakse, et „teadus on selge: tegutseda on vaja kohe ning otsustavalt“.

Selleks, et hoida globaalse temperatuuri tõus alla 1,5 kraadi „peab globaalne kasvuhoonegaaside heide vähenema poole võrra juba järgmise kümnendi jooksul ning jõudma kogu maailmas neto-nulli (kliimaneutraalsuseni) hiljemalt aastaks 2050“. Avalduse kohaselt tähendab kliimaneutraalsus seda, et riik ei paiska oma tegevusega atmosfääri rohkem kasvuhoonegaase kui seob, ning selleks tuleb fossiilkütustelt kiiresti üle minna taastuvatel energiaallikatel põhinevale kombineeritud lahendusele.

Veel märgitakse ära, et Eesti praegune riiklik energia- ja kliimakava ei ole „hetkel piisav, et adekvaatselt kliimakriisile reageerida“.

„Kliimaneutraalne Eesti aastaks 2035“ algataja on Eestimaa Looduse Fond, mis väidab oma kodulehel, et on „valitsusväline, nii poliitiliselt kui majanduslikult sõltumatu organisatsioon“. Kui aga nende kodulehel natuke ringi vaadata, võib leida, et „ELF tänab Avatud Eesti Fondi tegevuste elluviimiseks toetuse saamises abistamise eest!“. Avatud Eesti Fond on tippglobalisti ja tähtsa uue maailmakorra konstrueerija George Sorose Avatud Ühiskonna Fondi Eesti haru, mis asutati 1990. aastal.

„Kliimaneutraalne Eesti aastaks 2035“ algatajad annavad kogutud allkirjad üle Jüri Ratasele 13. septembril 2019. aastal peaministri eestvedamisel toimuval konverentsil „Kliimaneutraalsus – häving või edu?”. Lähemal uurimisel selgub aga, et konverentsi korraldaja ei ole mitte bilderberglane Jüri Ratas vaid hoopis Eesti Rooma Klubi, mis on teise väga olulise uue maailmakorra ehitajate organisatsiooni, Rooma Klubi (Club of Rome), Eesti haru.

1991. aastal avaldatud Rooma Klubi raporti „Esimene globaalne revolutsioon“ 75. leheküljel on kirjas järgmiselt: „Otsides uut vaenlast, mis meid ühendaks, tuli meile idee, et reostus, globaalse soojenemise oht, vee nappus ja näljahäda sobiksid hästi. Kõik need ohud on tekitanud inimtegevus… Tõeline vaenlane on siis inimkond ise“.

Rooma Klubi asutati 1968. aastal Rockefellerite sihtasutusele kuuluvas Bellagio keskuses ning ka mainitud dokument on kindlasti David Rockefellerile meelejärgi, sest 1994. aastal lausus ta ÜRO-s järgmised sõnad: „Me oleme globaalse ülemineku äärel. Kõik mis me vajame on suured kriisid ning rahvad aktsepteerivad uut maailmakorda“.

Kliimakriisiga hirmutamine on kuritegeliku globaalse finants ja -võimueliidi üks peamine vahend uue maailmakorra loomiseks, sest see on suurepärane ettekääne industriaalühiskonna täielikuks hävitamiseks ning inimeste üle veelgi suurema kontrolli saavutamiseks.

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP