RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 29. september 2019

Trumpi tagandamiskatse taga on Sorose propagandatööstus

Trump on tõeline rahvuslik hädaolukord Foto: United We Dream koduleht

Demokraatide algatatud USA presidendi tagandamise taga on piirideta maailma propageeriv MTÜ-tööstus, mille üheks suurimaks rahastajaks on George Soros.

Kui USA Kongressi demokraadist spiiker Nancy Pelosi üritab USA president Trumpile avaldada umbusku, siis tema tagandamiskava toetavad MTÜ-tööstuse osalised nagu United We Dream, vahendab Breitbart.
Demokraatide tagandamisuurimise taga on USA riigijuhi suvine telefonikõne vastvalitud Ukraina presidendi Volodõmõr Zelenskõiga. Viidatud vestluses pressis Trump väidetavalt Ukrainalt välja oma poliitilisi rivaale mustavaid materjale.

USA-s on alates 2001. aastast edutult üritatud vastu võtta nõndanimetatud DREAM (akronüüm sõnadest Development, Relief, and Education for Alien Minors Act; võõramaalastest alaealistele arengu, abi ja hariduse pakkumise seadus) seadust. Seaduse raamidesse mahtuvad lapsed on progressiivses kõnepruugis saanud nimeks “unistajad” (dreamers).
Milest on oma “unistava” nime saanud immigrantnoorte heaolu ja DREAM seaduse vastuvõtmise nimel sõdiv mittetulundusühendus United We Dream (Me unistame üheskoos). Organisatsioon kuulutab oma Twitteri kontol, et Trumpi tagandamine “on õige tegu” ja seletab lisaks, et “nende piirideta maailma aktivistid kuulutavad koos miljonite inimestega tõde Trumpi kohta ja toetavad trumpivastalisi kongressisaadikuid.”

United We Dreami rahastab, nagu kinnitab ka nende koduleht, Sorose Avatud Ühiskonna Sihtasutus. Näidatud mittetulundusühing teeb tihedat koostööd ülejäänud piirideta maailma ja kõigi illegaalsete immigrantide amnestia nimel sõdiva MTÜ-tööstusega.
Nende hulka kuuluvad näiteks Sorose rahastatud Ameerika tsiviilvabaduste ühendus (American Civil Liberties Union; ACLU) ja Ameerika immigratsiooniadvokaatide Assotsiatsioon (American Immigration Lawyers Association; AILA).

ACLU on USA üks suuremaid avatud piiride ideoloogia survegruppe ja vaenab Trumpi “Ameerika esimesena” immigratsioonireforme. Selle peajurist David Cole on pikka aega soovitanud, et presidenti tuleb tema “vene kokkupõrke” pärast uurida ja võimalusel tagandada.

Toimetas Karol Kallas.

Allikas: https://objektiiv.ee/trumpi-tagandamiskatse-taga-on-sorose-propagandatoostus/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP