RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 11. juuni 2015

Rahvas andis Rõivase kabinetile selge hoiatuse

Täna Toompeale kell 18.00 migratsioonivastasele miitingule kogunenud rahvas andis Rõivase kabinetile omapoolsed selged soovitused kuidas immigratsiooniküsimustes Brüsseliga käituda. Iseasi on kas valitsus rahva häält ka kuulda võtab, sest viimasel ajal pole seda ette tulnud.
Rahvuskonservatiivide eestvedamisel korraldatud massimigratsiooni vastane meeleavaldus täitis oma eesmärgi. Rahvast tuli kokku hinnanguliselt 1000-1500 inimese kanti. Sõna võtsid Mart ja Martin Helme, Imre Mürk, Anti Poolamets, jt. EKREst, Jüri Adams ja Georg Kirsberg Vabaerakonnast ja Kristiina Ojuland RÜEst. Brüsseli poolt kavandatud immigratsioonisurve vastu on tekkimas võimas demokraatlik opositsioon, kes astub välja põlisrahva au ja õiguste eest omal maal, kuna valitsus seda ei tee, armastades enam joonduda Euroopa Komisjoni suuniste järgi.
Juhiti tähelepanu paljudele asjaoludele, miks Eesti ei saa immigrantide hulkadega nõustuda – 30% meie elanikkonnast on niigi võõrkeelne ja me ei ela uut migratsioonilainet üle, elame nii vaeselt, et ei suuda kedagi ülal pidada, meie enda elanikud on sunnitud Soomest tööd otsima, Eesti ei peaks osalema Vahemere inimkaubanduses, samuti ei vaja me ISISe rakukesi armsa ja rahumeelse kodumaa rüppe. Rõhutati, et eestlased pole rassistlik ega ksenofoobne rahvas, kuid enese hävitamist ei saa samuti lubada.
Liberaalide ja sotsialistide võimu all olev peavoolumeedia püüdis oma käsitlustes vähendada miitinguliste arvu ja diskrediteerida üritust valeinfoga. Tegemist polnud pagulastevastase miitinguga(Delfi ja PM), vaid meeleavaldusega Euroopas ja ka Eestis vohava valetamise ja vassimise vastu, kus õilsate juttude varjus sõjapõgenike aitamisest pannakse toime põlastusväärseid tegusid oma rahva suhtes. Kuna enamus “pagulasi” on illegaalsed paberiteta isikud, valdavalt noored tugevad mehed, paadiga üleveo tasud aga kopsakad, on alust arvata, et tegelikult on tegu kas majanduspõgenike või islamiriigi varjatud “saadikutega”.
UU

Allikas: http://uueduudised.ee/rahvas-andis-roivase-kabinetile-selge-hoiatuse/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP