RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 9. juuni 2015

Rajame üheskoos oma meedia!

Hea Matti Ilves!

Selle nädala esmaspäeval saatsin Teile posti teel kirja, milles tutvustasin meie plaani oma meediasüsteemi rajamiseks ja kutsusin Teid selles aktiivselt kaasa lööma.

Loodan, et kiri jõuab kenasti kohale ning palun, et võtaksite aega sellega tutvuda.

Probleem, millele püüame vastu astuda, on väga tõsine ning mõjutab meid kõiki – nii mind, Teid kui ka meie perekondi–, tehes seda sageli salakavalal moel, mida paljud inimesed vahetult ei tunneta.

Siiski mõistab üha enam inimesi aina selgemalt, et meediast on kujunenud labasuse ja propaganda kasvulava ning ühiskonda kõlbeliselt laastav jõud, mis propageerib pidevalt meie rahvale võõrast vasak-liberaalset ideoloogiat ning pärsib meie oma kultuuri aluseks olevaid rahvuslikke, konservatiivseid ja kristlikke väärtusi.

Veelgi enam: ei ole liialdus öelda, et Eestis püütakse meedia kaudu euroopalike väärtuste ülla loosungi kattevarjus sisse seada ideoloogilist diktatuuri ehk olukorda, kus kõiki inimesi sunnitakse ütlema lahti oma tõekspidamistest või need maha vaikima ning võtma omaks võõrad hoiakud.

Viimaks teenib see kõik eesmärki lammutada meie ühiskonna alusväärtusi ja rahvuslikku enesemääramise õigust ning teha Eestist sarnaselt nõukogude ajale IDEOLOOGILINE KOLOONIA, kus rahval puudub õigus ja võimalus otsustada ise ühiskonna elukorralduse ja tuleviku üle.

Sellisena on sisuliselt tegu kultuurilise revolutsiooniga, mida eest vedavad isikud teavad väga hästi – kui neil õnnestub võita lahing ideede tasandil ehk inimeste mõttemaailmas ning sundida nad oma tõekspidamisi muutma, siis on ühiskonna täielik ümberkujundamine juba vormistamise küsimus.
Kuivõrd me ei saa leppida meie maa ja rahva allutamisega ideoloogilisele diktatuurile, olen otsustanud pühendada suure osa oma ajast, energiast ja ka meie sihtasutuse vahenditest MEIE OMA MEEDIA ÜLESEHITAMISELE –

– ja just sel põhjusel kutsun ka Teid selles ettevõtmises aktiivselt kaasa lööma.

Kokkuvõttes öeldes on asi väga lihtne:

Kui me tahame, et meie tõekspidamised, ideed ja seisukohad ühiskonnas kõlapinna omandaksid ega jääks meedia pideva mahatampiva turmtule alla, peame rajama OMA MEEDIASÜSTEEMI, millel on väljund nii internetis kui ka trükis.

Meie eesmärgiks peab olema võita vähemalt osa avaliku arutelu ruumist enda kätte tagasi ja mitte leppida selle täieliku hõivamisega jõudude poolt, mis tahavad meile võõrast ideoloogiat peale suruda.

Olen kindel, et minu, Teie ja sadade või koguni tuhandete teiste inimeste ühisel püüdlusel saame juba mõne aastaga ehitada üles vägagi arvestatava meediasüsteemi ning et selle läbi saame aina enam avalikku arvamust mõjutada.

Kõigest sellest kirjutasin Teile lähemalt oma kirjas, mis peaks praeguseks olema jõudnud Teie postkasti. Palun andke mulle teada, kui kiri ei ole kohale jõudnud, et saaksime uurida, milles asi.

Aga kui kiri jõudis kohale, siis loodan, et tutvute sellega ning annate meie oma meedia ülesehitamisse omapoolse panuse.
?
Selleks palun Teid, et täidaksite ära ja saadaksite tagasi minu kirjale lisatud küsimustiku ning et toetaksite meie oma uudiste- ja arvamusportaali rajamist ka võimalikult helde annetusega (kui Te seda veel teinud ei ole).

Nagu olen korduvalt varemgi rõhutanud, on oluline iga annetus, olgu selle summaks 50€, 25€, 10€ või 5€.

Loodan, et ühisel jõul suudame astuda selle suure sammu, milleks meie oma meedia käivitamine kahtlemata on, ning viia meie tegevuse uuele tasemele.

Usun, et seda ettevõtmist saadab edu ja teen selleks omalt poolt kõik, mida oskan ja suudan. Ent ühtlasi loodan väga, et võin arvestada ka Teie panusega.

Teid senise toetuse eest siiralt tänades ja Teile ilusat suve algust soovides,


Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks
Suurendamiseks klõpsake plakatil
______________
ANNETUSED: SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

LHV: EE167700771001268442
SEB: EE341010220219264229
NORDEA: EE371700017003260160
DANSKE: EE673300333709910003

M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP