RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 4. september 2014

Hando Tõnumaa: Kui vastuseks on sõda, siis on juba küsimus vale

Olin hiljuti ühes seltskonnas, kus üks tüüp ütles suure õhinaga teisele tüübile: “Tead, Obama tuleb Eestisse – selle mehega tahaks küll pildile saada!” Ma mõtlesin oma peas WTF? Aga suutsin jääda rahulikuks ja ei öelnud midagi, sest ma ei viitsinud seda kõike talle seletama hakata. Olen märganud, et vahel, kui ma miskit ütlen, läheb mingi seltskond täiega närvi mu jutu peale. Tol hetkel ma ei tahtnud sellist energiat ruumi luua, sest minu jaoks käis sel hetkel hoopis teine tripp.

Küll aga suutsin ma paljudes inimestes tekitada hulga pahameelt mõni aeg tagasi, kui laulupeo ajal kirjutasin oma Facebooki seinale: “Miks ma ei käi laulupeol? Sest mul on imelik olla üritusel, kus kõnet peab massimõrvar.”
Isegi nädalaid hiljem öeldi mulle, et ma ei tohiks sellist asja kirjutada, sest laulupidu on nii paljudele inimestele püha. No aga jutt ei käinud sellest, kas üritus on püha, vaid sellest, et üritusel pidas kõnet mees, kes mängib kaasa globalistide mängu. Me ju kõik teame, et 9/11 oli lavastus ja et Iraagis ja Afganistanis hukkunud eestlased olid sinna saadetud võlts-ettekäänetel. Või kas mõni inimene arvab, et 9/11 ei olnud lavastus? Või kas mõni arvab, et äkki THI ei tea, et 9/11 oli sisetöö? Juhul kui selliseid inimesi leidub, siis nad võiksid endast mulle märku anda. See kõik on minu jaoks väga imelik. Kuid veel imelikum on mulle see, et see ei tundu enamikule teistele inimestele imelik. Mina näiteks ei saa aru, kust läheb inimestel see piir, et “kust hakkab imelik”. Kui laulupeol oleks Hitler kõnet pidanud, kas ka siis poleks teil imelik seal olla?
OK, THI ise tõepoolest ei vajutanud päästikule ega tapnud inimesi, kuid ta pigistab silma kinni, kui seda teevad teised. Kriminaalseadustiku kohaselt on THI puhul tegemist varjajaga ning varjamine on aktiivne tegevus. Antud juhul aktiivne kuritegevus. Võlts-ettekäänetel algatatud sõdades on sel sajandil surma saanud miljoneid inimesi ning kikilipsuga tolale on külla tulemas Obää-mää (loe lamba määgimishäälega, siis saad õige efekti – Hando), et veidi lobitööd teha järgmise sõja õigustamiseks. Oi, ma olen nii põnevil, et Obää-mää tuleb.
Nagu ma ütlesin kaks aastat tagasi ”Ulmefilmis”: Obama on sõjakurjategija ja ta tuleks kohe arreteerida. Juhul kui sa ei tea, siis USA põhiseaduse järgi tohib USA president kuulutada sõja ainult USA kongressi nõusolekul. Kuid USA kongress ei andnud nõusolekut Liibüa invasiooniks 2011. aastal. USA eelmine kaitseminister Leon Panetta kommenteeris, et neile piisab ÜRO nõusolekust, alustamaks sõda. Seega tegutseb Obama valitsus USA põhiseaduse vastaselt. Ja samamoodi tegutseb ka Eesti valitsus, nad tegelevad seaduse järgi riigireetmisega. Obama ja Ilves tuleks üheskoos arreteerida kohe, täna on meil selleks ideaalne võimalus. Ahjaa, ups, ma juba unustasin, seadused ju neile endile ei kehti, need kehtivad ainult sulle ja mulle, mitte neile.

Kas olete märganud, et maailm on justkui hulluks minemas?
Tundub, et kõik kaardid on korraga mängu pandud, kõik on kiirenemas. Kuskilt ilmus täiesti lambist välja uus terrorirühmitus ISIS, kelle kõrval Al Qaeda on väidetavalt poisike. Iisrael pommitab Palestiinat ja kõik, kes tahavad oma positsiooni säilitada, seda kritiseerida ei tohi. Suurbritannias on vohamas ajaloo suurim pedofiiliaskandaal, kuhu on segatud mitmed tipp-poliitikud, muusikud ja teletähed.  Venemaa vallutab Ukrainat, kuid USA pani sinna ametisse oma käpiknuku valitsuse. Aafrikas levib ebola viirus, kuid olge mureta, vaktsiin on juba valmis toodetud. Põhja-Korea on korduvalt lubanud maa pealt minema pühkida USA. Kevadel kadus jäljetult ära Malaisia reisilennuk isegi kui kogu maailma satelliidid ja radarid läbi kammida, pole lennukist jälgegi. Paar kuud hiljem tulistati täpselt samasugune lennuk alla Ukraina kohal: seda tegid mässulised, keda rahastab Venemaa. Me teame seda, sest ajalehes kirjutati nõnda! No nüüd tuleb kohe vastata sõjalise jõuga, kohe tuleb tuua Baltikumi NATO raketibaasid, USA sõdurid ja tankid ja kõik on väga rets. Lisaks salvestab NSA (USA riiklik julgeolekuagentuur) kõik sinu telefonikõned ja SMS-id, sinu e-kirjad, Facebooki ja Skype´i vestlused ning kõik sinu googeldamised, sest SINA võid olla potentsiaalne terrorist. Me ei tahaks ju järgmist 9/11-t, ega?
Mis värk selle 9/11-ga siis oli? 9/11 on selline nähtus, mille kohta võib öelda ”elevant elutoas” ehk teisisõnu, me ei räägi 9/11-st. Sellest räägivad ainult vandenõuteoreetikud! Sa ometi ei tahaks ju, et sinu sõbrad ja tuttavad hakkaksid sind seostama vandenõuteoreetikutega? Praegu on palju olulisemad asjad aktuaalsed! Kas sa siis ei tea, et praegu on käimas globaalne hirmukampaania? Venemaa on ähvardanud Ukrainat tuumalöögiga. See on nõnda, sest ajalehes kirjutati nii! Baltikum on järgmine! Seega, sina eestlasena ole õnnelik, kui Obää-mää meile appi tuleb. Aga juhul, kui sa oled ameeriklane, siis tea, et ISIS võib sulle visata tuumapomme! USA praegune kaitseminister Chuck Hagel teatas hiljuti, et ISIS-e puhul on tegemist ”rohkemaga, kui me eales arvata oskaks”. USA senaator Lindsey Graham teatas aga juba möödunud aastal, et ameeriklased võivad oma tuumapommi laksu kätte saada ainuüksi Süüria kriisi tõttu. Seega, kui Obäämää Eestis on, siis vaata hoolega, mida uudistes räägitakse, tea, et ta on siin sinu heaolu nimel. Obäämää on nii hea, ta viib tankid ka Norrasse, ainult nii saame oma turvatunde garanteeritud.

Kui vastuseks on sõda, siis on juba küsimus vale
Isegi viieaastane laps oskaks sõja ära lõpetada, kui ta seda sooviks. Siin ei ole vaja doktorikraadi, et aru saada, et sõjategevuse lõpetamiseks on vaja panna relvad maha – nii lihtne see ongi. Selle asemel teeb kari kohalikke geeniusi Obamale avalduse, kus nad paluvad, et Obäämää garanteeriks liitlasvägede alalise kohalviibimise Balti riikides. Geniaalne idee, see garanteeriks igavese sõja ja tohutu rahavoo kaitsekulutustesse. Sest sõda on ju rahu. Minu jaoks on äärmiselt kummaline ka see, et paljud eestlased on arvamusel, et USA on hea ja Venemaa on paha. Teises äärmuses on justkui nõukaaja unustanud kamp, kes ütlevad, et Venemaa on hea ja USA halb. Telegrami on korduvalt nimetatud Venemaa propagandaportaaliks, sest meie ei ole seda meelt, et kõik on must ja valge. Isegi mu enda sõbrad ja tuttavad on mulle korduvalt öelnud, et ”parem USA kui Putin” või et ”enamik variante tundub siiski parem kui putinskii krai…”. Kuid kas meie ainus võimalus on tõesti poole valimine?
Kui inimesed soovivad vältida sõjategevust, siis tuleb lihtsalt keelduda mängu kaasa mängimast. Hetkel on paljud endiselt arvamusel, et tuleb valida pool. Siin pole pooli, siin oleme ainult meie ja nemad. Neid on ainult mõnikümmend tuhat, kõik ülejäänud 7 miljardit oleme meie.
Inimestel on aeg aru saada, et kes iganes võidab sõja, siis sina kui tavakodanik, jääd ikka kaotajaks. Lihtsa näitena toon välja Eesti. Siin elavad Teises maailmasõjas kaotanud eestlased ja nende järeltulijad ning Teises maailmasõjas kaotanud venelased ja nende järeltulijad. Teise maailmasõja võitja aga üritab praegu käima panna kolmandat maailmasõda. Tegemist on ühe pisikese seltskonnaga, kellele kuulub maailma rahandussüsteem, relvaärid, farmaatsiakartellid ja meedia. Sinna seltskonda kuulub erinevatel hinnangutel 2000  30 000 inimest, kelle käes on suurem osa kogu planeedi varandusest. Nemad tõmbavad niite ja kontrollivad, mis uudiseid loed sina peavoolumeediast ja milline on õppeprogramm koolis. Nemad otsustavad, millist valuutat sina oma kodumaal kasutad. Nemad otsustavad, kui palju maksad sina makse. Nemad otsustavad, kui palju maksad sina kütuse eest bensiinijaamas. Nemad otsustavad, kelle vahel võid sina valida, kui valimiseks läheb. Nemad on kaaperdanud ka Eesti valitsuse. Aga SINA ole uhke, sest eestlane olla on uhke ja hea, ära esita liigseid küsimusi, ole lihtsalt uhke! Sina oled ju nüüd kõvade meeste kambas, Obäämää toob sinu koduhoovi raketibaasid, mis võiks olla veel kõvem? Ja siis tuleb Feeling ja ütleb, et hakkame tähistama patriotismi päeva. Taaskord superidee, seda võiks tähistada samaaegselt korruptsiooni ja sõja päevadega.
Et sul oleks kergem mu jutust aru saada, siis palun sul keskenduda allolevale graafikule (allikas: Yahoo! Finance), millelt me näeme, kuidas maailma kaks suurimat sõjatööstust (USA ja Venemaa) on oma kliendid ära jaganud.
This Map Of US And 82f1f114f9bef53fbe8e3b033506ed27 567x1024 Hando Tõnumaa: Kui vastuseks on sõda, siis on juba küsimus vale

Kummale poolele elad sina kaasa? Võta välja oma popkorn, sest sõda on algamas.
Nagu ma olen juba varem öelnud: kui rahvas tahab et sõda ei tuleks, siis öelge avalikult välja seda, mida te tegelikult kõik teate  9/11 oli sisetöö ja see kõik on kokkumäng. Aga kui te soovite sõda, siis palun, meie esindajad Toompeal on juba sõjaks valmis. Muide, ega palju pole muutunud viimase saja aasta jooksul – kui 1914. aastal tulid teated, et I maailmasõda on alanud, siis Euroopa pealinnades võeti see teade vastu juubeldustega. Tänane Obamat ülistav lambakari on täpselt samasugune.
Inimesed, kes mõistavad olukorda ja ei karda nendel teemadel sõna võtta, on juba võitnud ühe raskeima võitluse, mida inimkond eales on pidanud. See on võitlus, ületamaks mentaalset ja psühholoogilist programmeerimist, mis takistab sul tajumast reaalsust. Kui inimkond ei oleks nii kinni oma uhkuses ja õpitud tarkustes, ei peaks seda (info)sõda pidama.

Hando Tõnumaa

Foto: Michael Yon

Allikas: http://www.telegram.ee/arvamus/hando-tonumaa-kui-vastuseks-on-soda-siis-on-juba-kusimus-vale#.VAgs86PAjw5

2 kommentaari:

Anonüümne 5. september 2014, kell 08:45  

Hästi öeldud, aplaus!

Unknown 27. oktoober 2014, kell 09:30  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP