RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 19. september 2014

Kaitskem üheskoos perekonda: JA TEHTIGI ÄRA!

Hoolimata kõigest – Notarite Koja poolt välja toodud tõsistest puudustest, Eesti Kirikute Nõukogu protestidest, SAPTK poolt rohkem kui 45 000 vastuallkirja kogumisest, tuhandete inimeste isiklikest protestiavaldusest jne – otsustas riigikogu õiguskomisjon saata kooseluseaduse eelnõu 2. ja 3. lugemisele, mis toimuvad VÕIMALIKULT KIIRESTI, kohe järjestikku, vastavalt 7. ja 9. oktoobril.

Seejuures tehti eelnõu salakavalalt ümber nii, et selle saaks vastu võtta lihthäälteenamusega ning et polegi enam vaja, et isegi parlamendi enamus eelnõu poolt hääletaks -- rahva enamusest rääkimata!

Nii palju siis demokraatiast!

Ja kõik see osutus võimalikuks, kuna Igor Gräzin ja Kalle Laanet ei osalenud õiguskomisjoni istungil – Gräzini asemel osales (nagu oli ette teada) Tiina Lokk, kes on teatavasti tuline homoliikumise toetaja.

Otsused võeti tänu Gräzini ja Laaneti puudumisele häältega 5:4.

Niisiis jätkub kooseluseaduse läbisurumisel teerullipoliitika ja demokraatlikele väärtustele sülgamine – eiratakse nii tõsiasja, et eelnõu on sügavalt defektne ja vajab suuri parandusi, kui ka seda, et suurem osa rahvast ei toeta üldse homosuhete riiklikku tunnustamist ja institutsionaliseerimist.

Seetõttu ei jää meil enam muud üle kui lükata sisse viimane käik -- tuleb SUUR MEELEAVALDUS!

Täpsem info tuleb õige pea.

Allikas: https://www.facebook.com/kaitskemperekonda?fref=nf

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP