RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 13. september 2014

MATTI ILVES: MIDA MSM EI ÜTLE SULLE ... VAIKNE OOKEAN ON SUREMAS

MSM (mainstream media) on suurepärane instrument, et tuua inimesteni teavet mida nad kuulda tahavad ja peita teadmisi ja fakte, mis oleksid neile ebameeldivad. Nüüd ongi suur osa rahvusvahelisest meediast muudetud mainstream meediaks, mis puistab rahvale vaid puru silma ja osa fakte salgab lihtsalt maha.
Nüüd varjatakse seda, et Vaikne ookean on suremas  Fukushima globaalse katastroofi tõttu, mis oli palju ulatuslikum kui meile teatati ja isegi Põhja-Ameerika läänerannik on saastatud, näiteks West Coast rannas oli radioaktiivse strontsium-90 sisaldus vees kuni 500 korda rohkem kui oodatud.
USA läänerannikul surevad tuhanded ja tuhanded imetajad, sealhulgas vaalad, merilõvid ja delfiinid, rääkimata juba väiksemast mereelustikust; kaldapiirkonnas on tugevalt häiritud lindude pesitsemine, kes põevad kummalist kramptõve ja surevad massiliselt.
Mõelda tuleks sellele, et hiljuti avaldati aruanne, 28 aastat pärast Tšernobõli katastroofi ja Saksamaal on ikka metssigade liha radioaktiivsuse tõttu inimtoiduks kõlbmatu. Ilmselt on ka Fukushima suurõnnetuse mõju aastakümnete pikkune.
Kasutatud allikas: http://worldtruth.tv/what-the-msm-isnt-telling-you-the-pacific-ocean-is-dying/

3 kommentaari:

Anonüümne 14. september 2014, kell 22:37  

Huvitav,mis Saksa metssigadel siis viga on,kui Eesti"teadurite"väitel Eesti meeste tervis kiiritustsoonis olles vaata et paranes.Viibisin ise Tchernobõlis mai-juuli 1986.a.Jõhvi polgus radiatsiooniluures ja võin öelda,et radiatsioonitase kõikus 30km. tsoonis tuhandetes kordades,võisid saada väga suure kiiritusdoosi,samas kõrval oli peaaegu ohutu.Individuaalsed loendurid olid muidugi naljanumber,pealegi nende näitusid ei avalikustatud.
Mingitest terviseuuringutest ei ole midagi kuulnud.

Anonüümne 15. september 2014, kell 13:29  

artikkel õige -peale tsernobõli 1986 oli eesti metsades tohutu suur seenesaak -ka seened olid väga suured.Ja sel 2014 aastal -tänavu meie metsades on seeneuputus. Seosed on ilmsed.

Anonüümne 17. september 2014, kell 10:38  

Tere!

Ookean on suremas, aga mitte radiaktiivsuse tõttu vaid madala hapnikutaseme tõttu. See on 130 aasta vanune agenda, et põletada ära hapniku molekul. Fukushima sabotaazh on selle suitsukate ja ookeani valatakse tohututes kogustes radioaktiivust juurde, et aega võita. Et inimesed ei märkaks tõelist põhjust, sest hapniku taastamist on kergem teha.

Tänu Fukushimale pandi saksamaal kõik tuumajaamad kinni ja mindi tagasi kivisöe põletamisele, et kiirendada hapniku ärapõletamise protsessi.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP