RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 20. september 2014

Varro Vooglaid selgitas intervjuus Tallinna TV-le kooseluseaduse läbisurumise tagamaid

19.09.2014

SAPTK juhatuse esimees Varro Vooglaid andis 17. septembri õhtul Tallinna TV-le intervjuu, selgitades, miks pöörduti kaebusega Eesti Päevalehe, Rahvusringhäälingu ja Delfi vastu Pressinõukogusse.

Samuti ütles Vooglaid välja, et Reformierakond kavatseb kõrvaldada kooseluseaduse menetlemiselt riigikogu õiguskomisjonis Igor Gräzini ja Kalle Laaneti, et seaduse saaks lihtsamini läbi suruda.

Järgmise päeva sündmused kinnitasid, et täpselt asjad läksidki. Aga selliste mahhinatsioonide vastu meie uuriv ajakirjandus muidugi huvi ei tunne.
Allikas: http://decivitate.ee/?news_id=2413
______________
Riigikogu otsustab kooseluseaduse vastuvõtmise oktoobri alguses, 2014-09-18

Riigikogu õiguskomisjon otsustas tänasel isungil teha ettepanek võtta kooseluseaduse eelnõu täiskogu päevakorda seitsmendal oktoobril. Vaatamata sellele, et õiguskomisjonis on liikmete mitte-osalemine läinud kõrvalseisjatele ehk tegelikult valijatele arusaamatuks, tegi komisjon ettepaneku pärast teist ja kolmandat lugemist viia läbi eelnõu lõpphääletus.*** 17. aprillil algatatud kooseluseadus on Eestimaal kirgi üles kütnud ja enamusel meist on oma kindlad must-valged arvamused asjast - ka neil, kes muidu end üsna tolerantseteks peavad.

Saate link: http://tallinnatv.eu/index.php/home/news_story/17185
 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP