RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 6. september 2014

Rohelised mehikesed jõudsid Eestisse

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond
Pressiteade
Tallinn, 05.09.2014


Eesti Konservatiivne Rahvaerakond kutsub valitsust üles suhtuma täie tõsidusega Venemaa poolt korraldatud piiriülesesse provokatsiooni ning koheselt kutsuma kokku reservkogunemised, millega julgestatakse Kirde- ja Kagu-Eesti.

„Kapo ametniku röövimine Eesti territooriumilt on loomulikult teadlikult ajastatud Obama visiidi järgsesse aega, et näidata, kui palju Moskvale läheb korda USA lubadus Eestit kaitsta,“ selgitab Konservatiivse Rahvaerakonna esimees Mart Helme. „Aga me ei tohiks end petta heietustega, nagu see oleks lihtsalt hammaste näitamise žest. Meie meelest on ilmne, et Venemaa on alustanud süstemaatilist ja jõhkrat pingete kruvimist suhetes Eestiga ning meie hinnangul on oodata järgmisi ning veelgi jultunumaid käike väga varsti. Eesti valitsus ei tohi hirmus saada Kremli propagandalt sildistatud konflikti õhutajana jääda ootele, olla passiivne ja ainult reageerida. Peame olema proaktiivsed ning ennetavad,“ selgitab Helme.

„Peame olema valmis selleks, et Venemaa eesmärk on pingete kruvimine erinevate provokatsioonide kaudu selleni, et tal tekib ettekääne käivitada Eestis Krimmi ja Ida-Ukraina stsenaarium ja meie kontekstis tähendab see kindlasti siinse vene elanikkonna üles ässitamist. Selle ennetamiseks tuleb koheselt käivitada suures mahus ja pidevas roteerumises reservkogunemiste seeria, et Kirde- ja Kagu-Eestis oleks pidevalt ja nähtavalt väljas suur hulk Eesti Kaitseväge, samuti Kaitseliitu. Seda tuleb teha koheselt, me ei tohi lasta neid alasid kõigepealt libiseda nö roheliste mehikeste kätte, kellelt me siis oma maad tagasi hakkame vallutama ja kellele Moskva oma niiöelda humanitaarabi hakkab saatma. Ühtlasi peab valitsus koheselt füüsilise valvamisega sulgema täielikult Eesti-Vene piiri, et vältida provokaatorite ning agentide imbumist Eestisse“ ütleb Helme.

Konservatiivne Rahvaerakond kutsub valitsust üles tulema välja mugavustsoonist, loobuma rahva ja enda rahustamiseks korrutatavatest võltsturvalisust pakkuvatest loosungitest ning astuma koheselt kaalukaid samme Eesti suveräänsuse ning territoriaalse terviklikkuse tagamiseks.

Allikas: http://www.ekre.ee/rohelised-mehikesed-joudsid-eestisse/

5 kommentaari:

Anonüümne 6. september 2014, kell 11:54  

Kogu see lugu käib eesti rahvale üle pea.Sest kuidas võtta -lugedes aeg-ajalt uudiseid endiste vabadusvõitlejate tagakiusamistest siin riigis -nende naeruvääristamisest,mahategemisest -siis kelle huvides need isandad üldse tegutsevad?Rahvas ju näeb ja saab aru . Ei oldagi need , kelle hüvanguks tegutsetakse. Riik nagu on ,aga pole meie oma -kelle oma, pole teada.

Anonüümne 7. september 2014, kell 14:31  

Mart võiks maha rahuneda. Teades kui palju pätte ja kaabakaid eesotsas komissar Põdraga sealt asutusest on leitud, ei maksaks järeldustega kiirustada. Vaadates interviuusid ja Paeti-Sardelli kokutamist ETV-s ei imesta, kui võeti kinni hoopis vene poolel. Ootame ikke tõendid enne ära. See püherdamisjälg eesti poolel võidi 5 tunni jooksul ka ise luua. Paluks neid piirivalve kaamera pilte ja videosid. Aga vot ei. Samas ka küsimus, miks ei kasutanud teeneline töötaja oma relva enese kaitseks.

Anonüümne 8. september 2014, kell 15:19  

Järjekordne laks kapole ülbamise eest.Oleks võinud arvata,et mõrvatud Vaaksi juhtumiga said oma õppetunni kätte,aga, nagu öedakse,lolle parandab ainult haud.Läksid mütsiga lööma,aga unustasid,et see pole "Keski" kontor.

Anonüümne 9. september 2014, kell 00:23  

Anonüümse 8. septembri kommentaar on selge mõistukõne mis mitte kellelgi midagi ei selgita - MIS on sellise repliigi otstarve? Kui kellelgi on mingeid konkreetseid fakte siis miks neid vaid mõistukõnes serveeritakse?

Anonüümne 9. september 2014, kell 00:25  

61Anonüümse 8. septembri kommentaar on selge mõistukõne mis mitte kellelgi midagi ei selgita - MIS on sellise repliigi otstarve? Kui kellelgi on mingeid konkreetseid fakte siis miks neid vaid mõistukõnes serveeritakse?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP