RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 22. aprill 2015

KOOBAS: Mis sina arvad?

Allikas: http://koobas.net/2015/04/11/mis-sina-arvad/

4 kommentaari:

nuntsel 22. aprill 2015, kell 19:34  

See mis hetkel maailmas toimub,on hullem kui kommunism,selle vastu tuleb võidelda ja kohe,pärast on liiga hilja,igal ühel oma kodu,mitte viia läbi genotsiidi valge rassi vastu,EI MULTIKULTUURILE JA ERINEVUS RIKASTAB---vaid hävitab rahvusriike ja euroopat---EI AMEERIKA ülemvõimule euroopas,soovime MÕELDA ISE palun EL mitte sekkumist rahvusriikide POLIITIKASSE,kui muidu ei saa tuleb lahkuda EL-ust.

Anonüümne 23. aprill 2015, kell 13:48  

Ootame, kui ärkavad Euroopa suurrahvad -prantslased ja sakslased,nad võivad lammutada selle kuratliku ringi.Väikeriikidel pole seda jõudu, mis vaja. Eriti paneb imestama prantslaste lojaalsus, teades nende rahvuslikku uhkust.Kogu kurja juur on valuutades, mida riigid ise omale trükkida ei saa, see seobki kuritegeliku tila külge kinni.Pole raha-pole toitu,tööd,iseseisvust,vabadust...Raha nõiaring ongi see ahel,mis orjastab.Riik laguneb,sest raha luua ei saa,tuleb minna orjameelselt brüsselisse kerjama. Järeldused tehke ise...

maks 23. aprill 2015, kell 18:50  

Tänane olukord on soodne Hiina, Jaapani ja L-Korea arenguks kus rassipuhtus 95 -99,99% L-Koreas.
Ärge lootke , et sakslased või prantslased, rootslased ärkavad! Seda ei juhtu.
Ainsad kes ärkasid on just venelased, nad on kõige sallimatumad tumedate rasside vastu.
Just nii ongi.

Anonüümne 24. aprill 2015, kell 17:58  

Jah, tõesti, venelased on Venemaal liikvele läinud. Kuid see ei aita meid siin Eestis.Meie kael on euroga kinni pigistatud ja peame ise hakkama saama ja oma kodus korra majja looma.Üks tähelepanek veel - venelased ei ole nii silmakirjalikud kui eurooplased, näitavad laialt kogu maailmale välja oma suhtumist.Olles lähedalt suhelnud saksa perega võin kinnitada, et sakslased on samasuguse tõrjuva hoiakuga kuid hoiavad püüdlikult oma vaenu varjus vaka all.Neid on ka arvuliselt väga palju.Teatud piiril saab ka neil kannatus otsa.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP