RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 14. aprill 2015

Pedofiilia - järgmine seksuaalrevolutsioon

Kas sallivusel, eetikal ja moraalil on kusagil piirid? Vasak-liberaalsete jõudude arvates seda kindlasti pole. Alustati seksuaalrevolutsioonist, siis tuli homoseksuaalrevolutsioon, pärast sellega mahasaamist on uueks seksuaalrevolutsiooniks pedofiiliaseksuaalrevolutsioon. Vähemuse eest!
- Kas Sina sallimatu arvad tõesti, et lastel polegi õigust seksuaalsusele? Ah oled nii sallimatu, et arvad nii? Küll me sust sallija teeme - oota sa! - Nii nagu tehti homopropagandaga, nii läheb ka pedofiiliaga. Muidugi, kui terve mõistusega inimesed JULGUSE kokku võtavad ja ebanormaalsustele piiri panevad.
Loe sellekohast artiklit: http://www.wnd.com/2014/01/pedophilia-the-next-sexual-rights-revolution/

Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/2015/04/pedofiilia-jargmine-seksuaalrevolutsioon.html

1 kommentaari:

Anonüümne 14. aprill 2015, kell 17:17  

Asi on rahas.Kuni rikastel riikidel järkub mammonat jõukaks oleluseks ja jõudeeluks, niikaua see jant kestabki. Kuni viletsus nendegi uksele koputab...Perverdimoraali aitaks peatada ka mingi kuri epideemia, mis kulutulena leviks, nähtavasti aidsist pole õppust võetud. Vastusena nende propagandale on heaks vasturohuks ka rasketest tervisehäiretest teadaandmine, milled sellise eluviisiga kaasnevad, voldikute ja"lendlehtede" levitamine.Aga kurjus on salakaval, ja lapsi tuleb hoolega kaitsta viimse veretilgani.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP