RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 7. aprill 2015

KOOBAS: Räägime välja tõe!

Võimumeelne meedia eesotsas Delfi ja punase Päevalehega hõiskasid, kuidas toetused tõusevad ja kui toredaks meie tulevik kujuneb, siis ei räägitud mille arvelt see kõik tuleb. Vasakliberaalne valitsus tuleb sarnane nagu tuli ta neli aastat tagasi ehk reformarid, sotsid ja IRL. Delfi, mis pidevalt väga hõivatud rahvuslaste natsideks või vene käsilasteks tembeldamisega, hõiskas:
Kokkulepe näeb Delfile teadaolevalt muuhulgas ette madalapalgaliste toimetuleku parandamist, tööjõumaksude vähendamist, riigireformi ja lastega perede toimetuleku parandamist.
Kõik ju väga tore! Paraku ei räägi need võimumeelsed väljaanded asja pahupoolest ehk, millega niigi nõrka tööealist elanikkonda koormama hakatakse. Ei tehta uues programmis suurt midagi peale löökalusete reaalselt ääremaastumise või väljarände peatamiseks, eluaseme laenu tingimuste parandamiseks noortele peredele või töötajate heaolu kasvuks.
Selleks et reformarid, kes igasugust riigireformi põlgavad, saaks sotsiaalmaksu protsendi võrra alandada, kavandatakse erinevaid maksutõuse. Kui varasemalt oli selleks elektri hinna, kodukütte kulude või näiteks erikütuse kaotamine, siis seekordki on tulekul näiteks kütuseaktsiisi kümne protsendiline tõstmine. Aktsiisitõus, mis nüüdseks on ka kinnituse saanud, toob kaasa taaskord üleüldise hinnatõusu, mis lööb nii lastega peresid kui ka eakaid, kes protsendisest alandamisest midagi ei võida. Räägitakse käibemaksuerisuse kaotamisest turismisektorile, mis kahtlemata mõjutab kogu turismimajandust negatiivselt. Laual on tulumaksutagastuse kaotamine kodulaenu võtnud peredele. Ka riigi koomaletõmbamine maapiirkondades jätkub. Näiteks arutati siseturvalisuse küsimuse all Pärnumaal Paikusel asuva politseikooli sulgemist ja kogu õppetöö Tallinnasse koondamist, sest nii on odavam. Midagi ei tehta ka maapiirkondadesse töökohtade loomiseks. Näiteks firmale, kes asub maapiironda mõningate maksusoodustuste näol. Ei tehta Läti eeskujul ka noorte perede kodulaenu tingimuste kergendamiseks midagi. See punkt esineski üleüldse vaid EKRE programmis.

Allikas: http://koobas.net/2015/04/03/raagime-valja-toe/

1 kommentaari:

Anonüümne 7. aprill 2015, kell 14:19  

Võimuerakonnad ei näi varjavatki enam oma rahvavaenulikku nägu.Paratamatult tekub küsimus ,mis on selle taga.KAS NEIL ON meie ühiskonna eest varjatud seljatagune piiride taga,mis annab neile ülbuse.Siis tekivad kahtlused,kas nad on kinni makstud ja kui suurte summadega.Sest niisama ei toimu ju midagi ,kui isegi meie president käis kõrvalistele isikutele kurtmas oma nigelat palka.Rääkimata Malt Laalile omal ajal makstud suurest preemiasummast,vist inglismaalt,seda küll avalikult ja ametlikult



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP