RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 24. aprill 2015

MATTI ILVES: EUROOPA LIIT ON SÜÜDI ILLEGAALSETE IMMIGRANTIDE UPPUMISES VAHEMEREL

Hiljuti uppus jälle laevaga Vahemerel 700 illegaalset immigranti ja päästa õnnestus neist ainlt 28. Milleks võib nüüd ütelda, et Euroopa Liit on selles süüdi?

Aga seepärast, et EL sisuliselt meelitab immigrante Aafrikast ja Lähis-Idast siia. Euroopa Liidu õigus ütleb, et kui sisserändaja on jõudnud E Liidu territooriumile on tal õigus taotleda varjupaika. Niikaua, kui taotlust ei ole uuritud või menetletud, ei tohi neid tagasi saata.
Praktika on näidanud, et peaaegu kõik illegaalsed immigrandid saavad E Liidus elamisloa ja neid ei saadeta tagasi.
Liit teeb seda sellepärast, et ellu viia utoopilist multikultuursuse poliitikat ja kujundada ELi elanikud tulevikus ühtseks segarassiks. See ei ole ammu juba saladus, sest kõik ettevõetud sammud rahvastikupoliitikas näitavad kindlat seda suundumust.

Pealegi toetab nii E Liit kuritegelikke jõuke, kes organiseerivad sageli merekõlbmatute ja ülerahvastatud alustega immigrantide ülevedu, seda tehaks muidugi vastava tasu eest. Paljud inimesed arvasid, et viimase 700 uppunuga lõppenud õnnestuses oli tegemist suure laevaga, ei midagi sellist. Tegelikult oli see vaid veidi üle 20. meetrine ülerahvastatud kalalaev.

Nüüd muidugi kogunesid Euroopa Liidu ministrid silmakirjalikele kriisiläbirääkimistele, aga võib kindel olla, et tegelikke probleeme seal ei lahendata. Ininesi tuleks tegelikult vastavalt võimalustele toetada nende kodus, mitte aga Euroopa Liidu osariikides elamislube pakkudes.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP