RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 3. aprill 2015

MATTI ILVES: TULISTAMISEST ROOTSIS JA MEIE AJAKIRJANDUSE POLIITKORRETSUSEST

Rootsi suuruselt teises linnas Göteborgis, Hisingeni saarel asuvas pubis nimega Var Krog och Bar leidis aset tulistamine. Rünnakust pubi külastajate vastu võttis osa kaks Galašnikovi automaatidega relvastatud immigranti, kellel õnnestus sündmuskogalt põgeneda.
Elu kaotas kaks inimest, vigastatuid on üle kümne ja mitmed neist raskete vigastustega haiglas.

Eriti poliitkorrektne oli suure eurooplase Ahto Lobjaka kommentaar "Vikerraadios", kus ta nimetas Rootsit endiselt turvaliseks ja rahulikus maaks ja ei maininud üldse immigrante, minul jäi igatahes teda kuulates mulje, et rootslased on kollektiivselt hulluks läinud ja asunud moodustama kuritegelikke gänge.
Sellsed relvastatud rünnakud pole Rootis enam sugugi haruldased ja neid on toiminud üle kümne, samuti süüdatakse pea igapäevaselt koolimaju (need süütsmised ei ületa enam isegi uudiskünnist), on toimumud linnades suuri mässe (lugege SIIT), iga neljas rootslanna on immigrantide poolt vägistatud, SIIN.
Immigrante ei maini ka ajalehed - ikka poliitkorrektne käsitlus.
Karjuvas vastuolus poliitkorrektsusega oli aga "Vikerraadio" Rootsi korrespondendi Anu Kaupmehe intervjuu, kus ta veeretas süü otseselt immigrantide kaela ja mainis isegi seda, et Rootsi meedia hoidub sellest rääkimast. Ta ilmselt arvab, et Eestis valitseb veel sõnavabadus ja poliitkorrektsus pole jõudnud veel siia. Usun, et peale seda sõnavõttu tehakse talle asjad selgeks ja selline avameelitsemine jääb otseetris viimaseks.

See rünnak võib olla kuritegelike gängide omavaheline arveteklaarimine, aga siiski võib arvata, et tegenist on ühega ISISe poolt lubatud rünnakutest Euroopa Liidu vastu, sest moslemid vihkavad tegelikult euroolasi nende moraalitu ja lodeva eluviisi pärast.

NB! See kirjutis pidi ilmuma 2 nädalat tagasi, aga lükkus seoses minu raske haigusega edasi.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP