RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 4. november 2017

Anti Poolamets: Skandaal Berliinis asuvas politseiakadeemias!

Berliinis asuva politseiakadeemia õppejõud ütleb:
Need ei ole mingid kolleegid, need on pigem vaenlased meie ridades!

Politseiakadeemias õppivad migrandid pole mingid kolleegid. Nad on pigem vaenlased meie ridades, ütleb üks Berliinis, Spandaus asuva Politseakadeemia õppejõud oma anonüümses lindistuses, tekitades oma väljaütlemistega suurt tähelepanu. Sisserändaja taustaga politseikooli õpilased näitavad tema õppegrupis ainult viha, vägivalda ja õppetööst keeldumist üles!
Ma ei ole politseikoolis õpetamise ajal midagi taolist varem kogenud, ütleb õppejõud! Auditoorium näeb välja nagu tõeline sigala. Pool araablastest ja pool türklastest koosnevas õppegrupis käituvad seal õppivad tulevased politseiametnikud jultunult ja häbematult! Peale selle on nad veel rumalad ega oska isegi mitte selgelt kõneleda. Lisaks ähvardavad nad oma saksa rahvusest kaasõpilasi vägivallaga. Ka temal, kui õppejõul on tekkinud hirm nende õpilaste ees! Sellised politseiametnikud tooksid tulevikus kaasa ainult nn "teisejärgulise" ja korrumpeerunud poitsei!

Salvestuse ehtsuses pole põhjust kahelda!
Politsei pressiesindaja Thomas Neuendorfi sõnutsi uuritakse, mis täpselt akadeemias toimub ja millised ebakõlad seal tekkinud on. Kuigi kriitika on tõene, ei ole õppejõu poolt esitatavad kaebused mõistlikult ettekantud ja on oma toonilt ning vormilt liiga emotsionaalsed! Õppejõud oleks pidanud koheselt ühendust võtma oma kõrgemal seisva kolleegiga. Antud õppejõuga on sellest olukorrast räägitud ja kõnelus oli väga asjalik. Õppejõud leidis olevat end lihtsalt ülekoormatud. Akadeemias leidub alati probleeme. Samuti selgus, et mõned politseiakadeemias õppivad õppurid olevat ka ise kuritegusid toime pannud. Sellistel õppuritel e ole akadeemias kohta! Õppejõu esitatud andmed kontrollitakse üle ja kui vaja, siis võetakse abinõud tarvitusele. Akadeemias ei ole kohta häbematusel ja distsiplineerimatusel. Meil on vaja õppureid, kes oskavad nii õppejõudude kui ka kaasõpilastega viisakalt suhelda!

Politseiakadeemia ülesanne on õpilasi sotsialiseerida nii, et nad oskaksid distsiplineeritult, viisakalt ja lugupidavalt nii omakeskis, kui ka õppejõudude ning ka inimestega tänavalt ühteviisi viisakalt suhelda, ütleb politse pressident Klaus Kandt.
Politseiühing on ainult kuulnud akadeeemias esinevatest probleemidest, kuid keegi nende poole abipalvega pöördunud. Aastas õpetatakse akadeemias välja 1200 uut politseinikku. Politseiakadeemia tegelik eesmärk on politseisse tööle tuua oma ala parimad lõpetajad, kellel on olemas vajalik keelekompentents ja lisaks kultuuriline lisakompetents. Kellel seda pakkuda pole, see ei saa kuuluda politsei ridadesse.
http://www.epochtimes.de/politik/deutschland/ausbilder-ueber-migranten-bei-der-polizei-sind-keine-kollegen-ist-der-feind-in-unseren-reihen-a2256594.html

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP