RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 12. november 2017

MATTI ILVES: SAKSA KAITSEMINISTEERIUMI RAPORT ENNUSTAB ELi KOKKUVARISEMIST AASTAL 2040

Ulatuslilk 102. leheküljeline raport, mida nimetatakse "Strateegiline prognoos 2040" avaldati käesoleva aasta veebruaris kaitseministeeriumi poolt, aga siiani hoiti seda saladuses. Alles nüüd sai see teatavaks Saksa nädalalehele "Der Spiegel".

Aruandes tuuakse mitu stsenaariumi, kuidas sotsiaalsed suundumused ja rahvusvaheliste konflilktide (sõdade?) tõenäolisus avaldvad mõju Saksamaa turvalisusele selles konfidentsiaalses dokumendis.
Raport näeb ette mitmeid vastasseise tulevaste aastakümnete jooksul, sealhulgas Euroopa Liidu lõplikku kokkuvarisemist ja kogu läänemaailma kui sellise hävingut.

Tulevane projektsioon kirjeldab maailma, kus praegune rahvusvahelise kord on õõnestaud väärtussüsteemide põrkumise tõttu ja pärast globaliseerumise peatumist.
Bundeswehri strateegid kirjeldavad maailma, kus Euroopa Liidu laienemine on peatunud ja üha rohkem riike on sellest lahkunud. Samuti on Euroopa kaotanud oma konkurentsivõime maailmas. Mitmeted Ida-Euroopa riigid on külmutanud ELi integratsiooni ja samas on teised osariigid ühinenud nendega, see ongi juba praegu toimuv Lääne- ja Ida-Euroopa vastasseis.

Kahjuks praegused meie poliitilised juhid hoiavad aga küünte ja hammastega kinni sellest hävingule määratud kolossist. Mida kauem me EL-us oleme, seda halvem Eestile ja eestlastele.

Kasutatud allikas: http://www.express.co.uk/news/world/875434/EU-news-West-collapse-Germany-army-Bundeswehr-Macron-Juncker

2 kommentaari:

Anonüümne 12. november 2017, kell 14:45  

"Mida kauem me EL-us oleme, seda halvem Eestile ja eestlastele." Halvim, et sinna üldse läksime-- see on vallandanud Eestis sellise orjameelsuse laine, mida keegi ei osanud karta, seaduste rikkumise, rahade sahkerdamise valitseva jõugu kätte, maaelu väljasuretamise-- keegi nähtavasti loodab, et tühjaks jäänud maad ja ka metsa saavad tema omaks, põhiseaduslikust riigikorrast loobumist, lõputut valetamist ja libauudiste lapsejuttu meedias, last but not least valimiste avalikku võltsimist, et jõuk saaks edasi valitseda.

Anonüümne 12. november 2017, kell 18:30  

hah see eu lendab pilbasteks oluliselt varem. tõsi küll, eestit see enam ei päästa.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP