RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 21. november 2017

MATTI ILVES: RIIGIAMETNIK ISADE JA MEESTE VASTU

Alles 12. novemril tähistasine isadepäeva, mis oli igati tore, väljaarvatud presidendi vasakliberaalsest poliitikast pikitud kõne. Kus ta mainis, kuidas perekonnad on tänapäeval ikka muutuses jne.

Ei läinudki palju aega mööda, vaid mõned päevad, kui kuulsin raadaosaadet kus esines üks feministist riigiametnik ja sarjas isasid oma laste seksuaalse kasutamise eest. Üldse pidid kõik isad ja mehed nägema lastes-naises vaid emast. Õpetati naisi, kuhu abi saamiseks pöörduda, ning seda vaid kahtluste puhul! Pealekaebamise "kultuur" levib taas, tuletan meelde vaid pealekaebamise rakendust UNI-FORM, mida juurutab meil heldelt riigirahaga finantseeritud Eesti Inimõigute Keskus.

Üldse jäi saatest mulje, et naistel on turvalisem kasvatada last-lapsi üksinda, või siis koos teise naisega! Teada on juba ammu ka see, et terved lasterikkad perekonnad reeturametnikke ja -poliitkuid meie osariigis ei huvita ja mida kiiremini eestlaste arv väheneb, seda parem. Tehakse euroopalikule segarassile ruumi. Euroopa segarassist lugege SIIT.

Soomes loobutakse juba isadepäeva tähistamisest, seda esialgu lasteaedades. Ka meid võib nii oodata isedepäeva tähistamise lõpetamine.
_____________
Meestevastasest hariduspoliitikast lugege SIIT.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP