RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 23. november 2017

Sots Barbi Pilvre paljastas oma erakonna pale: põlgus maaelu ja eesti rahva vastu

Sotsialistist riigikogu liige Barbi Pilvre kirjutas Eesti Päevalehe arvamusküljel loo, kus väljendab oma põlgust maaelu vastu ja annab tõetruult edasi suure osa sotside mõttemaailma.

Pilvre kirjutab, et kui maaelu seisneb kodulähedase jooma kättesaadavuses ja suitsetamise mugavuses, oleks ehk kõigile kasulikum ja odavam, kui tühjenev Eestimaa jääkski lõpuks loomadele.

Muu hulgas leiab Pilvre, et korralikum rahvas väikestes Eesti kolkapoodides ei käi: “Ehk mõni autota vanatädi või suvel turist, et kogeda maaelu eksootikat. Suurte kaubanduskeskuste melu pakub täna vaheldust pimedas ja üksluises halva suusailmaga kliimas ka maainimestele. /…/ Autoga on võimalik vuristada küladest ka paarikümne kilomeetri kaugusele kaubanduskeskustesse ning külapoed on nii-või naa ostjast ilma ja sulgemisohus. Selle sulgemise taga on linnastumise pöördumatus, ükskõik, kas jalgu trampida või pea peal seista: linna virvatuled on vastupandamatud.”

Maaelu paika paneva artikli lõpus ütleb Pilvre, et: „Õlleleinast võiks eesti rahvas ikka üle saada, elu läheb edasi ka kümmekond senti kallima keelekastega.“
Kuna Pilvre kulub sotsiaaldemokraatide riigikogu fraktsiooni, siis pole põhjust arvata, et tema arvamusartikkel peegeldab vaid tema isiklikke vaateid. Sotside viimaste aastate poliitikal on selge siht hävitada maaelu ja asendada eesti rahvas uusimmigrantidega teistest kultuuridest. Sotsid ise nimetavad seda progressiks.

UU
Foto: Mihkel Maripuu, Postimees

Allikas: http://uueduudised.ee/arvamus/repliik/sots-barbi-pilvre-paljastas-oma-erakonna-pale-polgus-maaelu-ja-eesti-rahva-vastu/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP