RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 16. veebruar 2019

Henn Põlluaasa uus raamat kisub sotsidelt maskid maha

Henn Põlluaas paljastab rahvusriigi vaenlasi igal võimalusel.

EKRE saadik Riigikogus Henn Põlluaas esitleb 25. veebruaril kell 16 Viru Keskuse Rahva Raamatus trükivärsket ja paljastavat raamatut “Sotsid. Interrinde teine tulemine”.
Henn Põlluaas ise ütleb, et sotside tunnuslilledega kaanekujundus ehk kolm närtsinud roosi lumel viitavad sellele, kuidas punase ideoloogiaga käib alati kaasas surm. Raamatu sisu aga paljastab paljusid asju sotside kohta, millest inimesed ei teagi.

Eesti Sotsiaaldemokraatlik Partei, kuulub Euroopa Sotsialistide Parteisse (Party of the European Socialists) ja Sotsialistlikku Internatsionaali (Socialist International). “Modernset sotsiaaldemokraatiat, millisena identifitseerib end SDE, iseloomustab sotsiaalse õigluse, demokraatia ja ühiskondlike väärtuste jõuline ümberdefineerimine neomarksistlikus ja vasakliberaalses vaimus. Nende tegevuses puudub ühiskonda liitev ja tugevdav mõõde,” hoiatab autor. Sotside vaenulikkust Eesti vastu iseloomustab hästi nende juhi Jevgeni Ossinovski väide, et rahvusriik olevat “ebainimlik ja ohtlik düstoopia”.

“Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda on kogunenud seltskond, kellest paljude suhtumine ja eesmärgid on varjamatult Eesti-vaenulikud. Sellest kõneleb näiteks 2012. aastal toimunud ühinemine estofoobse ja Kremli-meelse Vene Erakonnaga Eestis (VEE), kes oma hoiakutest mingit saladust ei teinud,” paljastatakse raamatus. Seda fakti üritavad sotsida igati varjata, sellele puuduvad viited isegi nende kodulehe erakonna ajaloole pühendatud osas.

Raamatus jutustatakse sotside osalusest korruptsioonis ja petusüsteemides, homoühingute toetamisest maksumaksja rahaga, sallivusrünnakutest ühiskonna ja eriti EKRE vastu, SDE vastandumisest rahvusriiklusele ja põhiseaduslikule korrale, nende rollist kooseluseaduse läbisurumises ja vihakõnede kriminaliseerimise korraldamises, sotside toetusest massiimmigratsioonile, rändepakti läbisurumisest ja muust nende marksistlikust ideoloogiatööst.

Henn Põlluaas toob välja ka konkreetsed inimesed ja konkreetsed juhtumid, annab viiteid ja meenutab oma isiklikke kogemusi kokkupuudetes sotsidega. Seega on tegu täieliku eestluse hauakaevajate paljastusköitega, mille kaante vahelt tormavad lugejale otse näkku Punakaardi surmapolgud. Kindlasti paneb raamat eesti rahva ka valimistepäeval sotside kandidaadi numbri asemel rahvuskonservatiivi oma kirjutama!

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/eesti/henn-polluaasa-uus-raamat-kisub-sotsidelt-maskid-maha/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP