RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 26. veebruar 2019

Martin Helme Vabariigi aastapäeval: rahvuslane ei häbene ega vabanda, vaid on uhke, et on eestlane!

Martin Helme.

EKRE Riigikogu fraktsiooni esimees Martin Helme pidas tõrvikurongkäigu järel lühikese kõne, milles ta võrdles rahvuslast ja globalisti.
“Rahvuslane vaatab oma rahvast, näeb tema rõõme, edu ja tegemisi, aga näeb ka tema vigu, puudusi, hädasid – ja ikka ta armastab oma rahvast.  Globalist, multikultitaja, vaatab sedasama rahvast, näeb neid samu puudusi, vigu ja hädasid ning ta põlastab ja vihkab oma rahvast.
Kui rahvuslane tahab midagi paremaks teha, siis ta alustab parandamist iseendast. On parem oma naabriga, on parem oma perega, on lihtsalt parem. Kui globalist tahab oma rahvast parandada, siis hakkab ta teda segama võõrastega, tahab muuta teda millekski muuks, kellekski muuks, viia kuhugi mujale.

Ärme kunagi lase endale öelda, et me peame muutuma millekski või kellekski muuks, minema kuhugi mujale. Ärme kunagi otsi vabandusi ega häbene seda, et me ei taha lasta ennast segada võõrastega ja et me ei taha jagada oma kodumaad teistega. Me ei pea seda häbenema, me ei pea selleks vabandusi otsima.

Me armastame oma rahvast ja kodumaad. Meil on täna pidupäev. Nendel, kes ei armasta oma rahvast ja kodumaad, neil oli täna tööpäev, et ikka meile kahju teha, et ikka meid pihustada. Aga seni kuni me ei väsi armastamast, ei ole neil võimalik võita. Armastades Eesti Eest!”

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/eesti/martin-helme-vabariigi-aastapaeval-rahvuslane-ei-habene-ega-vabanda-vaid-on-uhke-et-on-eestlane/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP