RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 6. juuni 2018

MATTI ILVES: NII KULGEB INIMESTE HÄVITAMINE

Link(veel pilte ja soomekeelset teksti): https://hivpoint.fi/wp-content/uploads/2016/12/Nuorten_esite_nettiin_aukeamat.pdf

 Väärõpetus juba laste seas viib just selleni! Lapsed saavad seksist täiesti ebaterve ettekujutuse ja selle tagajärg on juba lähiperspektiivis ebapüsivad abielud, mõnikord ka omasooliste vahel, ning sellest tulevnevalt ei sünni enam ka lapsi. Nii hävitatakse terve ja püsiv perekond. Inimkonna hävitamiseks on võetud kasutusele rida teisi vahendeid, näiteks GMO toit, mille tarvitamise tagajärjel jääb juba 3. põlvond viljatuks jne.
Meie valitsus soosib sellise toidu kasvatamist, vaatamata sellele, et isegi mitmed ELi riigid on sellest loobunud, rääkimata juba Hiinast ja Venemaast.
Video: "Viljatus GMO toimel, ehk genotsiid"


Euroopa Liidus on kõigis riikides sündivus juba sügavas miinuses, vaid väljapool olavas Islandis on iive positiivne. Inimeste hävitamine on üks miljardäridest-globalistidest koosneva nõndanimetatud maailmavalitsuse peamine eesmärk.
Nad on väljaarvutanud, et nende ülalpidamiseks ja rikkuse suurendamiseks piisab sellest, kui tervel maakeral elab tulevikus vaid miljard inimest - nende orja. Liikuma on lastud ka jutt mingist "kuldsest miljardist".

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP