RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 27. juuni 2018

MATTI ILVES: VEEL ÜKS IMMIGRATIDE TUGEV EESTVÕITLEJA!

Oli juba ammu teada, et Prantsumaal rõhuv enamus rahvast lasi end tõsiselt ära lollitada ja valis Marine Le Pen´i (FNi esinaine) asemel endale presidendiks tõelise globalisti - Emmanuel Macroni. Ta on paras paar Saksamaa kantsler juut Merkelile.

Nüüd on Makron asunud näitama enda tõelist nägu. Ta vihkab rahvuslasi ja alles hiljuti rääkis Euroopa Liidus pead tõstvast natsionalismi katkust(!), või isegi pidalitõvest ja tegi tõsise avalduse paljude riikide vastu: Tšehhi Vabariik, Ungari, Poola, Slovakkia ja nendega liitunud Austria. Neile lisaks veel ka suurriik Itaalia, mis on ELi 3. majandus.
Soovitades neid karistada trahvidega, kuna nad ei nõustu vastu võtma pagulasi-immigrante. Kas ka Itaaliat, seda vaevalt.

Meie valetav ajakirjandus (näiteks "Vikerraadio" alles eile) räägib ikka veel seoses "põgenikekriisi lahendusega" neile laagrite rajamisest Põhja-Aafrikasse, mis paistab olema nüüd juba vananenud teema.
Sest Macron on juba teatanud, et laagrid peavad tulema Euroopa Liidu territooriumile! Teadagi, siit on immigrante pea võimatu välja saata.
Kui kaks ELi juhtriiki on samadel seisukohtadel, siis väiksemate riikide piuksumine ei maksa midagi.

Maksab aga küll! Sest nii teevad suurriigid ja ELi juhtpoliitikud ise algust selle imperiaalse moodustise lagundamisega, sest Suurbritannia lahkumise elaksid nad veel kuidagi üle.
Lugege lisaks veel SIIT.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP