RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 11. aprill 2015

Eesti rahva väljasuremisest päästmise juures on tegelikult kõik vahendid lubatud!

Seoses juba tüütavaks muutuva EKRE ja Madisoni vastase kampaaniaga, on vastaspool tulnud välja väitega, et mis muudatust EKRE toob, kui (mittetöötava) telefoni omastamises süüdistatu jääb riigikogusse. Madison on tunnistanud oma eksimust ja trahvi maksnud. Kahjuks on meil riigikogus palju kurjategijaid, kes ei tunnista ega kahetsegi tehtut ja keda toetavad võimupartei positsioon, omad seadused ja kontroll jõustruktuuride üle. Nii ebavõrdses seisus olevaid RK liikmeid ei saa kuidagi võrrelda. Tegudele antakse hinnang vastavalt teo tõsidusele. RK-st lahkugu kõik pätid, alustades suurimatest. Suured sulid võimul on suurem oht, kui pisikesed patustajad opsitsioonis. Tähtis on meeskond, kes võitleks ühtselt suurte sulide vastu. Loevad ennekõike need teod, mida tehakse rahva mandaadiga RK-s.

See on kõik kõki-mõki võrreldes olukorraga, kus on eesti rahvas ja riik tänasel päeval. Iga aasta, kuu, päev, tund ja minut on oluline, et oleks RK-s neid, kes seisaksid eestlaste ees ja hoiaksid ära meie väljasuremise. Teist võimalust siin ei ole. Kui me kaotame eestlaste eest seisva jõu - kelleks täna on vaid EKRE, siis tulevik meile ei andesta. Madisoni ja EKRE kunstlikult tekitatud skandaalid on tühised, võrreldes selle väljavaatega, et eestlased hävitatakse majanduse väliskapitalile mahakupeldamise, immigratsiooni, perekonnaväärtuste lammutamise jm sarnasega. Me näeme mis Euroopas toimub. Euroopa pole kummist, et kõiki maailma õnnetuid ära mahutab. Euroopa on vajuv laev, Eesti ja eestlased koos temaga. Eriti meie, sest oleme alles välja tulnud nõukogude genotsiidist-okupatsioonist. Nõukogude kommusotsialismi elasime vaevu üle, kuid uut euroliberastliksotsialismi me enam üle ei ela.

Küüniline? Las olla pealegi. Parem kui järeltulev põlv saab teada, et tema rahva päästsid sulid, kui see, et seda järeltulevat põlve ei sagi olema, sest sidikinnastes lõdipüksid parseldasid selle maha..
Selleks tulebki hoiduda eestlaste eest seisvate jõudude lammutamisest ja tühja-tähja pärast maha mängida Eesti saatus. Täna on viimane võimalus midagi muuta! Et päästa eesti rahvast, on tegelikult lubatud KÕIK VAHENDID! Selleks kohustab meid ka Põhiseadus. Muidu poleks Eestil ja meie elul mingit mõtet. Praegu pole aeg mängida puritaani ja iga väikese asja pärast nägusid tegema hakata. Tähtis on eesmärk! Vastane meid ei hellita, vastane on riigivaras, võltsija, viimane suli. Vastane on viimane, kel õigus moraali lugeda. Riigisulidele suli palk!

Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/2015/04/eesti-rahva-paastmise-juures-on.html#more

1 kommentaari:

Anonüümne 11. aprill 2015, kell 19:42  

aga on täiesti avalik saladus mis ainult päästab eesti----välja astumine EL ja alustada uuesti täiesti iseseisva eesti ehitamist,muud teed tegelikult pole,sest suur EL koos Usa-ga neelavad kõik rahvusriigid Euroopas majanduslikult alla,tuleb argpükslusest välja tulla ja tõesti viimane aeg,euroopas käib rahvusriikides ärkamise aeg.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP