RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 4. juuli 2017

Kas EKRE-l läheb liiga hästi? Eesti kõige rikkam punapea alustas uut ristikäiku erakonna vastu

Sotsialistliku mõtteviisi apologeedid Eesti Päevaleht ja Delfi alustasid taas nõiajahti Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) suhtes. Kirjastus- ja kinnisvaraärimehele, punapäisele Hans H. Luigele kuuluvad väljaanded süüdistavad Konservatiivset Rahvaerakonda selles, et viimane aitas hankida Ruhnu, Kasepää, Pala, Ruusmäe, Räpina, Meremäe, Orava, Ridala, Raikküla ja Kaiu vallavalitsusele või nimetatud valla allasutusele hädavajalikku inventaari.
Selleks leppis Martin Helme keskpartei ladvikuga kokku, et Keskerakond lisab oma nn katuseraha eelarvesse ka EKRE soovitatud omavalitsuste vajadused. Kogu lugu.

See ei ole vähegi meedia toimimist tundvatele inimestele saladus, et juulikuus on ajakirjanduses väga vaikne aeg. Laulupidu saab läbi ja pärast seda on tükk tühja maad kuni augusti alguse ja keskpaigani. Seetõttu haaravad ajakirjanikud igast õlekõrrest. Nad haaravad sellest isegi juhul, kui kõrs ei ole isegi mitte õlest, vaid suisa läbipaistev.

Ka see ei ole saladus, et Hans H. Luige väljaanded ajavad sageli omaniku asja. Raske öelda, kas ja kuidas on Konservatiivne Rahvaerakond või selle liikmed Hansule varba peale astunud. Võimalik, et põhjus EKRE kottimiseks on palju lihtsam. Nimelt toob perekond Helme ja uudised Konservatiivsest Rahvaerakonnast alati Delfile kümneid ja sadu tuhandeid klikke. Head uudised ehk EKRE nimi üksi – ei müü. Näiteks lugu, et EKRE päästis 100 000 eurot pisivaldadele, ei kõlaks pooltki nii hästi ega tooks üldsegi nii palju klikke kui pealkiri “salakokkuleppest”. Seepärast tulebki alati üles puhuda “skandaal”. Muide, omadussõna “salapärane” on tervikuna, sõltumata teemast klikimagnet.
Miks on klikid Delfile tähtsad? Sest klikid vahetatakse Delfi reklaamimüügiosakonnas rahaks. Olgu, lisaks Delfile käitub samamoodi ka Postimees ja Õhtuleht ja Eesti Päevalehe laupäevaleht LP, teisisõnu – kõik Eesti ajakirjandusväljaanded, välja arvatud rahvusringhäälingu reklaamivabad kanalid.

EKRE-t toetas juunikuise uuringu järgi 20 protsenti eestlastest, eespool oli vaid Reformierakond. Kõik punaparteid olid kahest nimetatust tagapool. Eestlaste kõrge toetus EKRE-le on sotsialistid närvi ajanud. Sotside sisserändaja pojast juht Jevgeni Ossinovski üritab mis ta üritab, aga on oma eestivaenuliku ja käskiva-keelava-poova ilmavaatega peletanud kõik mõistlikud ja ettevõtlikud inimesed enda erakonnast eemale.
Kangesti tahaks Eesti Päevalehest lugeda ka sotside ja IRL-i kommentaari, miks nad olid ikkagi vastu opositsioonierakondadele suurema nn katuseraha andmisele. Vahur Koorits, julged küsida?

UU

Allikas: http://uueduudised.ee/arvamus/kas-ekre-l-laheb-liiga-hasti-eesti-koige-rikkam-punapea-alustas-uut-ristikaiku-erakonna-vastu/ 


Ta on tark. Ta on jesuiit. Ta teab, mida ta tahab ja teeb, mida tahab. Tema lähemad tuttavad on teda iseloomustanud mehena, kes müüks kasuliku diili korral ka oma ema maha. Saage tuttavaks, Hans H. Luik.

1 kommentaari:

Goi 4. juuli 2017, kell 16:35  

Jesuiidid ei suuda luua kestvaid mehanisme, mudeleid, süsteeme. N: Feodalism, sotsialism, kapitalism, intressipõhine pangandus jne. Just selles tõsiasjas peitubki nende "geniaalsus-tarkus-arukus".



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP