RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 9. juuli 2017

MATTI ILVES: AUSTRIA VÕTAB PIIRIVALVES KASUTUSELE ARMEE!

Sloveenia kaitseminisetr Andreja Katič ja Austria kaitseminister Hans Peter Doskozil, 2016

Austria on valmis kasutama oma piiri valveks armeed ja seda just piiril Itaaliaga. Armeed on vaja just Brenner´i (Brennero,It.), mäekuru juures Alpides Austria ja Itaalia piiril, mäekuru kõrgus 1375 m. Läbi selle mäekuru ongi tulemas kõige suurem immigrantide vool Itaaliast Austriasse.

Praegu on valmis seatud juba ajalehe "Krone" andmetel 750 sõdurit koos nelja soomukiga. Austrias tulevad valimised selle aasta oktoobris ja mäekuru sulgemine on ka ilmselt nendega seotud. Kui anti-immigrantidest "paremäärmuslastel" läheb hästi, siis võib neist saada riigi suurim partei, jutt on kindlasti Austria Vabadusparteist.

Austria kaitseminister Hans Peter Doskozil (Austria Sotsiaaldemokraatlik Partei) tegi ettepaneku, et saata Brüsselisse taotlus, et Austria loobub praegu pagulaskvootidest, kuna Austria on juba niigi neid küllalt palju vastu võtnud. Sotsidel on tõesti praegu vesi ahjus (soomlased nimetavad neid millegipärast - keskustavasemmistolaised. Siis võib arvata, et seal on ka päris kommuniste) ja kardavad Vabaduspartei võitu.

Üks kasutatud allikas: https://yle.fi/uutiset/3-9703600?origin=rss

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP