RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 2. juuli 2017

MATTI ILVES: ROOTSI POLITSEI PEADIREKTOR: "PALUN AIDAKE MEID, PALUN AIDAKE MEID!" JA OLUKORRAST EESTIS

Politsei peadirektor Dan Eliasson

Rootsis politsei pole enam võimeline aitama asutusi, kes nende poole pöörduvad kaitse saamiseks, eraisikutest rääkimata. Politsei peadirektor oma aruandes luges üles 23 väga rasket immigrantidega asustatud äärelinna, kus on võimatu ja kontrollimatu olukord.
Nendes linnaosades domineerib raske kuritegevus ja on juba kujunenud välja omaette paralleelühiskond, millel pole mingit seost Rootsi demokraatiaga.

Nendes linnaosades tahavad kõik asutused politsei kaitset. Asi on läinud juba niikaugele, et paljud äritegelased on sunnitud müüma oma ärid ja ettevõtted ning lahkuma sealt.
Samuti tahavad kohtutäiturid, haigekassatöötajad jpt. politsei kaitset. Politsei, tuletõje ja kiirabitöötajad teevad enda tööd kivirahe all, katkiloobitud masinatega ja mitmeti ahistatult.

Igatahes politsei ei ole enam võimeline nii suure kuritegevusega piirkondades töötama ja seepärast saatiski politsei peadirektor Dan Eliasson oma appikarje ühiskonnna poole.
Video:


Eesti politseis olukord muidugi selline kaugeltki pole, sest meil pole moodustunud veel kompaktselt elavaid islamikogukondi.
Kuid sellest hoolimata on islamiterrorismi oht jõudnud juba ka Eestisse. Meie politseiametnikud teatasid lausa esimest korda, et seoses XII noorte laulupeoga ja seoses pingelise rahvusvahelise olukorraga on suurendatud politsei kohalolu nii rongkäigu turvamisel ja samuti lauluväljakul.

Kahjuks ei ole võetud kontrolli alla merepiiri, sest seal pidi olema islamistide liiklus viimasel ajal väga tihe.
Lisaks ärritas meie lollike reeturpresident oma väljakuulutatud "ilmaliku riigiga" islamiterroristid just meie osariigi kallale, sest neile mõjub riigi ilmalikus otse nii, kui härjale punane rätik.
Loodame, et seekord midagi veel ei juhtu.

Kasutatud allikas: https://www.kansalainen.fi/ruotsin-poliisiylijohtaja-auttakaa-meita-auttakaa-meita/


3 kommentaari:

antifashist-incestproduct 2. juuli 2017, kell 20:42  

Pras! Head hävingut rootsile! Lollidemaale ei saagi kaasa tunda!

Anonüümne 2. juuli 2017, kell 21:22  

Aga juudiliikumine HABAD rõõmustab. Plaan on täis. Nende poolt organiseeritud.

Anonüümne 3. juuli 2017, kell 11:45  

Nojah, Brüssel plaanib ju Baltimaadesse terveid külakogukondi uuseestlastega saata, sest neile ju meeldib suuremas kogukonnas ja Brüssel tuleb nende soovile vastu.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP