RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 8. juuli 2017

Välisminister Sven Mikser saatis riigikogu liikme “karu persse”

Väliskomisjoni istungil sõimas välisminister Sven Mikser riigikogu väliskomisjoni liiget Henn Põlluaasa vulgaarsete sõnadega, mistõttu nõuab Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE) veelgi tungivamalt välisminister Mikseri tagasiastumist või taandamist peaminister Jüri Ratase poolt.

Riigikogu väliskomisjoni istungil oli teemaks 17. juulil toimuva EL-i välisasjade nõukogu päevakorras olevate teemade tausta ja Eesti seisukohtade arutelu. Istungil keeldus välisminister Sven Mikser vastamast väliskomisjoni liikme Henn Põlluaasa küsimusele, mis puudutas Vahemere rändekriisi ja Euroopa Liidu sõjalise missiooni EnaforMed Sophia võimalikku tegutsemist Liibüa territoriaalvetes.


EKRE fraktsiooni aseesimees ja väliskomisjoni liige Henn Põlluaas on nördinud. „Vaatamata sellele, et nõudsin teemas püsimist ja minu küsimusele vastamist, viis ärritunud Mikser jutu hoopis eilsele EKRE avaldusele, milles soovitasin tal astuda tagasi, kuna tema juhitav välisministeerium tegeleb töö ajal kõrvaliste ajadega: homofestivali ja selle aktivistide tunnustamisega ja on ühinenud seni Kremlist kostnud retoorikaga justkui puuduks LGBT kogukonnal Balti riikides inimõigused ja nõuti nendevastase vägivalla ja diskrimineerimise lõpetamist.

Välisminister saatis mind pärast mitmete alusetute süüdistuste esitamist sõna-sõnalt KARU PERSSE!“ kirjeldas Põlluaas tänase istungi käiku.
„Sotsiaaldemokraadist ministril puudub ilmselt igasugune arusaamine, mis on viisakas käitumine ning välisministri ja välisministeeriumi ülesanded ning ampluaa. Homofestivalide ja –paraadide ülistamine ja avalikkuse nn. homoteadlikkuse tõstmine ei ole seda kindlasti mitte, samuti homoaktivistide kiitmine nende „olulise töö“ eest. Olgu öeldud, et ükski rahvusvaheline monitooring ei ole tuvastanud selliseid rikkumisi ja diskrimineerimist Eestis ega teistes Balti riikides. Välisministri ühinemine sellise pöördumisega on otseselt Eesti riiki ja rahvast laimav ning halvustav,“ on Põlluaas veendunud.

EKRE aseesimehe Henn Põlluaasa sõnul seisab ta välisministri ropendamise, matsliku käitumise ja valitsuse esindajale absoluutselt lubamatu ja solvava sõnakasutuse tõttu veelgi kindlamalt enda ja Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna eilse nõudmise taga – sotsist välisminister Sven Mikser peab viivitamatult astuma tagasi.
„Eesti Konservatiivne Rahvaerakond taunib resoluutselt välisminister Sven Mikseri käitumist. EKRE leiab, et SDE liikmest välisminister Mikseri äärmiselt inetule käitumisele puudub igasugune vabandus ja tema jätkamine ministriametis on välistatud. Juhul, kui Mikser ise tagasi ei astu, peab peaminister Jüri Ratas välisministri tagandama,“ lisas ta.

UU

Allikas: http://uueduudised.ee/poliitika/valisminister-sven-sester-saatis-riigikogu-liikme-karu-persse/ 
______________
See artikkel sai tõesti üllatava järje. Eestlaste vaenlane sots ja välisminister Mikser kasutas
Henn Põlluaasa kohta täiesti lubamatut roppu kõnepruuki.
Mulle tundub, et selline sõim võibki saada meie parlamendis uueks normaalsuseks kartellierakondade poolt "ekreliitide paika panemisel". Kui vaadata veel seda, kui rahulikult võttis seda sõimamist vastu meie nn. suur meedia, ilmus vaid artikkel, kus Mikser õigustas ennast ja kahetses ainult seda, et ei võtnud sellist sõimu kasutusele juba varem. Taoline sõnakasutus näitab vaid sotside nõrkust ning argumentide puudust.
M.I.

2 kommentaari:

Anonüümne 8. juuli 2017, kell 11:08  

Sven Mikser on ema kaudu täieõiguslik juudi soo esindaja ja sellinr guzbah on goide suhtes õigustatud. Nii on Talmudis kirjas.

Anonüümne 9. juuli 2017, kell 10:41  

Jah, näete, mis tegelikult välja koorub... Teiste rahvastega ringi litutanud tegelaste järglased toovad rahvale vaid kohutavat kahju, ja kuidas küll vanemad "integreerisid " ja toppisid neid järglasi eesti lasteaedadesse ja koolidesse... et neist eestlased saaksid.Kas tuleks suhtuda nagu prantslased teevad -sellistesse ringilitutajatesse kui reeturitesse ja suhtuvad vastavalt????



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP