RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 25. juuli 2017

„Rahvusliku Teataja” juulinumber

„Rahvuslik Teataja” on paberkandjal igakuiselt ilmuva parteipoliitiliselt sõltumatu ühiskondlik-poliitilise alternatiivmeedia väljaandega. Alates 2015.a algusest ilmub kaheteistkümnel A3 leheküljel. Ühes lehenumbris on keskmiselt 25-30 erinevat artiklit nii päevakajalistel kui majanduslikel teemadel. Kodulehel: rahvuslikteataja.ee on esitatud viimaste lehenumbrite esimesed leheküljed, kust võib leida iga numbri lühikese sisukokkuvõtte. Enama huvi korral saab „Rahvuslikku Teatajat” tellida toimetuselt: stuvsta@hot.ee, kui see ei õnnestu siis helistada: 51 903 374 või kirjutada HATTO/78201 VELISE. Sama soovi ja ka teiste küsimustega võib ühendust võtta meie levijuhtidega:

Tallinnas: Johanna Ranne, telefon: 59 037 103, meil: armane@gmail.com;
Tartus: Meelis Kaldalu, telefon: 55 521 619, meil: meelis@tartu1000.ee;
Pärnus: Isabell Maripuu, telefon: 50 84 137, meil: isabell@mmeedia.ee

LEHT SAADETAKSE TELLIJATELE ÜMBRIKUS

Juulikuu Rahvuslik Teataja: juhtkiri

 Juuli oli kunagi vanade roomlaste kalendris viies kuu – quintilis. Aasta algas märtsiga. Meil Eestis on juuli aasta palavaim kuu. Sellel, nagu eelmiselgi suvel, õnneks või kahjuks, kuumus just liiga ei tee. Aasta tagasi samal ajal toimus Brexit. Viimase juhtkirja kirjutamisest saati on meilgi ootamatuid sündmusi toimunud. Hõberemmelga kaitsmine, kus hulk kodanikuaktiviste rumalusele vastu seisid. Kuulsin toimunust vaid uudistes, paneb imestama põhjendamatu vägivald, millega puukaitsjate kallale tormati. Mariann Joonas: Minu jaoks isiklikult oli kõige võikamaks vaatepildiks eilsete sündmuste juures see, kui politsei puukaitsjad näoli maha surus. Inimese kallal, kes kaitseb loodust, kasutab vägivalda teine inimene, kes teeb seda, kuna talle anti käsk „ülevalt poolt“. Jälk, rõve, vastik olukord. Ma olen päris kindel, et kui puukaitsja oleks olnud politseiniku kallim/ema/isa/laps/sõber, siis ei oleks ta selliseid jõuvõtteid kasutanud, isegi kui on käsk.

Ma väga loodan, et inimesed hakkavad varsti aduma, et selliste käskude täitmine ei ole meile inimestena kohustuslik. Keegi ei saa sundida vaba inimest kasutama vägivalda teise vaba inimese kallal. Jääb üle tõdeda, et õnnneks oli vähemalt see aruraas peas, et kaitsjaid püssiga puu otsast alla tulistama ei hakatud. Käsk „ülevalt poolt“ oli Mariann Joonase arvates sündmuste ahela liikumapanev tegur. Selles võib olla tükk tõde, sest täpselt samal ajal (eelmisel õhtul) aeti Helsingis laiali Soome Maidan, kus samuti eestvedajad jõhkralt vastu maad suruti ja käed raudu pandi, kuigi selleks polnud põhjust. Ilmselt pidi käsk tulema Puna-Hiina või Nõukogude Liidu (NL) sarnaseks pürgiva Euroopa Liidu mingist (sala)keskusest. Kellele pidi näitama, kuidas kodanikujulgust ja iseseisvust ülesnäidanud tublide inimestega peab käituma. Ega muidu Puna-Hiina sarnaseks ei saa. Tulevikus on kavas ilmselt miljonite inimolendite hukkamine, nagu seda Puna-Hiinas ja NL-s tehti.  Kust mina seda tean? Näed tean, olen nii palju lugenud – lõpptegijad on kogu aeg samad. Omatmoodi tervitus ja harjutus kavandatavast tulevasest orjariigist. Peavoolu koššermeedia jättis puukaitsjate nimed tundmatuks. Samuti Indrek Vaaksi nime, kes on tõeline kangelane ja kelle eriüksus pidi viimasena vägivaldselt puu otsast alla tooma.

„Rahvuslik Teataja“ püüab seda viga parandada ja toimunut jõudu mööda kajastada. Teine sündmus oli hälvikute marss ehk pederastide paraad, kuidas keegi kutsub. Sügavalt häbiväärne, et Eesti pealinnas selline asi korraldati, veelgi häbiväärsem, et  Eesti omad võimud seda toetasid. Tõnu Kalvetil oli täiesti õigus, kui küsis: „Kas omasooiharad ja muud seksuaalhälvikud on Keskerakonnale tõesti nii väärtuslikud, et nendele meeldimiseks ollakse valmis loobuma oma kõige ustavamatest toetajatest – vene valijatest?“ Näete ei olegi poliitikuid, kellele saabuvateks valimisteks Tallinnas oleks hääli vaja. Siis ärge neid valige ja lugege parem meie lehte, siin on seekord palju huvitavat, on nii Madisson kui Kortspärn.

Head lugemist!

Soovib „Rahvusliku Teataja“ toimetaja JAAN HATTO

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP