RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 10. juuli 2017

TV | Kodutunde abiprodutsent: valitsus hoolib migrantidest rohkem kui oma nälgivatest lastest

Haapsalus 20.12.2015. toimunud immigratsioonivastasel meeleavaldusel esines TV saate Kodutunne abiprodutsent Heveli Veersalu, kelle hinnangul on arusaamatu, kuidas saab valitsus teha nii palju majandusmigrantide jaoks, kuid mitte midagi oma nälgivate ja külmetavate laste jaoks.

Heveli kõne:

Ma istun tundide viisi guugeldades ja helistades nii firmadele kui eraisikutele, et leida ühele väiksele tüdrukule üks voodi ja madrats sest tema enda voodi ei kõlba koeralegi. Meie riik neid lapsi ei aita, küll aga migrantidele antakse maksumaksja raha eest soojad korterid. Paljud meie oma lapsed elavad tubades, kust vihiseb tuul läbi ja hommikuti ärgates on toas 9 kraadi sooja. Saade Kodutunne suudab aastas aidata maksimaalselt 30-peret, ja siis ka ainult saame korda teha kas ühe või kaks tuba, rohkem pole ressurssi.
See on päris kummaline, et meie omas riigis elavad nii paljud inimesed kohutavates tingimustes, kelle jaoks meie riik mitte midagi ei tee, ja siis astuvad lihtsalt uksest sisse mingid võõrad, kellele pakutakse kohe muinasjutulisi tingimusi - korterit, mille eest maksumaksja maksab kuni 2349 eurot kuus[1] ja palju muid toetusi. 2015. a. oktoobris võttis valitsus vastu otsuse eraldada migrantidega tegelemiseks neli miljonit eurot[2], kuid see on alles soojendus. Mõelge nüüd, kui palju saaks selle raha eest meie oma nälgivaid lapsi aidata?


Allikas: https://isamaaline.blogspot.com.ee/2017/07/tv-kodutunde-abiprodutsent-valitsus.html

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP