RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 6. mai 2018

Henn Põlluaas uuest parteist: Eestisse luuakse uut rahvusriiklust ohustavat jõudu

EKRE aseesimees Henn Põlluaas leiab, et erakonna loomist kavandava algatusgrupi Eesti 200 väited on hägused ning viitavad sellele, et sisuliselt tahetakse hakata viljelema pragmaatilist, rahvusriigivaenuliku ja multikultuurset poliitikat.
“Sisulist vajadust uue erakonna järele ei ole, sest maailmavaateliselt on kogu Eesti poliitiline spekter vasakult paremale üsna hästi esindatud,” ütles Põlluaas.

“Eesti 200 algatusgrupi esimesed sõnumid on pehmelt öeldes hägused. Näiteks nende väide, et maailmavaade polevatki oluline, piisavat ainult ideedest. See paneb Eesti 200 samale ideoloogilisele joonele Vabaerakonnaga, keda õieti polegi võimalik defineerida ja kellele on omane selge maailmavaate puudumine. Kui algatusgrupp väidab, et nad tulevad üheaegselt nii liberaalsesse kui konservatiivsesse nišši, siis see on sama nagu olla korraga rahvusriikluse poolt ja vastu, massiimmigratsiooni poolt ja vastu, sooneutraalsuse ja homoabielude poolt ja vastu. Sellist kahele toolile istumist tehakse ilmselt taktikalistel kaalutlustel, et enne valimisi kütta üles võimalikult paljude inimeste huvi.”

Teisalt on Põlluaasa sõnul märke, et sisuliselt hakkab see erakond viljelema pragmaatilist, rahvusriigivaenuliku ja multikultuurset poliitikat. “Näiteks üks nende kõneisikuid Kristina Kallas, kes on hariduse saanud Sorose loodud Kesk-Euroopa globalistlikus ajupesuülikoolis, soovitab Eestile kakskeelsust ja rohkem pagulasi. Valimistel võtab selline partei tõenäoliselt hääli Reformierakonnalt ja sotsidelt ning kindlasti killustab liberaalset sektorit,” ütles Põlluaas.

“Meie kui rahvuskonservatiivide jaoks on uue liberaalse erakonna teke märk sellest, et Eestisse ollakse tekitamas täiendavat jõudu, mille eesmärk on lahustada Eesti riik ja rahvas globalistlikus multikultikatlas. See suurendab vajadust konservatiivse maailmavaate toetajate konsolideerumiseks. EKRE-le tuli tööd juurde.”

Eesti 200 pikemajalise elujõu suhtes on Põlluaas siiski skeptiline. “Algatusgrupil puudub ilmselt ettekujutus, mida tähendab töövõimelise erakonna kokkupanemine. Erakond ei ole ühekordne projekt, vaid aastast-aastasse tegutsev ühtne ja maailmavaateline üksus.”

Henn Põlluaas,
EKRE aseesimees

Allikas: http://uueduudised.ee/arvamus/henn-polluaas-uuest-parteist-loomisest-eestisse-luuakse-uut-rahvusriiklust-ohustavat-joudu/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP