RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 25. mai 2018

Viimane üleskutse: aidake meil jõuda Objektiivi kampaaniaga eduka tulemuseni!

Head Objektiivi sõbrad!
Kirjutan Teile täna tõsise murega, sest meie portaali Objektiiv tegevuses on jõudnud kätte suhteliselt kriitiline hetk: 
VAID KOLM PÄEVA enne aasta kõige olulisema annetustkampaania lõppu oleme olukorras, kus isegi kampaania miinimumeesmärgiks seatud 25 000 euro piirini jõudmisest lahutab meid veel mitu tuhat eurot – rääkimata suuremast eesmärgist jõuda sarnaselt eelmisele aastale 40 000 euroni.
Seega võib juhutuda, et vastupidiselt lootustele peame lähinädalatel hakkama arutama mitte seda, kuidas Objektiivi tegevust laiendada, vaid seda, millises osas seda koomale tõmmata. 

Seetõttu pöördun veel kord teie poole palvega, et kui te pole seda juba teinud, siis andke kindlasti Objektiiv töö jätkamiseks annetusega oma panus. Teadagi on Objektiivi tegevus võimalik üksnes niivõrd, kui lugejad seda annetustega toetavad, sest mingit muud sissetuleku allikat meil ei ole.
Ausalt öeldes olen ise juba pikemat aega lootnud, et saame mõne suurema annetuse, mis võimaldaks meil mitte ainult portaali tööd jätkata, vaid seda ka mitmekordselt laiendada, omades vähemalt mõneks aastaks rahalist kindlustunnet. Just sellisest lootusest kantuna asusime ligi kolm aastat tagasi Objektiivi rajama. Paraku pole seda siiani juhtunud ja seetõttu peame jätkuvalt kasutama väga suure osa oma ajast ja energiast selleks, et portaali tegevuse jätkamiseks annetusi koguda.
Nõnda tegutsedes oleme Eestis peaaegu ainuke tõeline kodanikuühiskonna väljaanne, mis ei sõltu ei reklaamiostjatest, parteidest, valitsusest ega ka euroliidu toetustest. Ühelt poolt tabab see meile suure sõltumatuse ja iseseisvuse, tänu millele oleme saanud rääkida paljudest teravatest teemadest ausalt ja ilma niinimetatud poliitilise korrektsuse filtriteta.

Seega, kui tahate, et Objektiiv saaks säilitada oma sõltumatuse ja minna selle olulise tööga edasi, mida oleme nüüd juba kaks ja pool aastat Eesti meediamaastikku tõsiselt muutes teinud, siis andke palun selleks oma rahaline panus.
Olgu Teie annetuse summa milline iganes – et jõuaksime kasvõi kampaania miinimumeesmärgi ehk 25 tuhande euro piirini ja saaksime sellisel juhul kahelt suuremalt toetajalt teist sama palju juurde, on vajalik absoluutselt iga annetus!
Kuivõrd meie kampaania lõpuni on jäänud veel vaid mõned päevad, siis palun, et Te ei jätaks asja ootele, vaid teekside oma annetuse kohe täna – annetuse vormistamine Objektiivi annetuste lehel võtab tõesti vaid mõne hetke.
Omalt poolt luban pingutada, et Objektiiv õigustaks jätkuvalt Teie ja teiste lugejate ootusi ja lootusi. Ühtlasi tänan veel kord kõiki neid paljusid inimesi, kes on juba Objektiivi toetuseks annetuse teinud. 
Aitäh!
Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP