RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 21. mai 2018

MATTI ILVES: VABAERAKONNAST

Vabaerakonna esinduskogu valis Artur Talviku asemel jälle perteikest juhtima Andres Herkeli. Artur Talvikul ei olnud selgelt võimekust, te arendada ja tugevndada erakonda, ega ka Herkel antud ebapopulaarsuse olukorras enam midagi teha ei suuda.
Tegelikult olen ma selles erakonnas pettunud, küsimus on selles, et neil ei ole julgust toetada ühtegi Eesti riiki tugevndavat ja kaitsvat seisukohta, mis kesvõi osaliselt läheb vastuollu liberaaldemokraatliuku valitseva idoloogiaga.

Vabaerakond ei kõlba samuti valitsusse, sest nad on niivõrd vabad, et ei saa olla kindel millist maailmavaadet nad pooldavad ja kuidas Riigikogus hääletavad.
See olukord näib aga süvenevat, sest Herkel ütles "Vikerraadios", et ta kutsub valimistele ja nende nimekirjas kandideerima ka erakonda mitte astunud isikuid, peaasi, et ollakse üldjoones nõus partei progammiga (teatavasti on ka see ka praegu poolik).
Sellga süvendab A.Herkel veelgi erakonna ebamäärasust ja vaevalt see parandab nende seisundit, võib-olla tõmbab juurde vaid mõne kuulsama nime, lihtsalt vaid poliitikas katsetaja.
Artur Talvik astus välja parteist, peale seda andis ta neile veel erti totra soovituse, valida juhiks suur globalist ja vabamüürlane Indrek Tarand, kes pidi otsima Eestist parteid kuhu astuda!

Tõenäoliselt ei ole Vabaerakonnal asja enam järgmisesse Riigikogusse.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP