RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 3. mai 2018

Putini sõber ja Karl Marxi jünger Jean-Claude Juncker – millal tuleb oina mihklipäev?

Euroopa Liit kaotab kiiresti oma mainet ja sellele aitab oluliselt kaasa Euroopa Komisjoni president Jean-Claude Juncker, kelle familiaarne käitumine ja kummalised poliitilised seisukohad tekitavad võõrastust ja viha.

Intervjuus Hollandi ajalehele Trouw nimetas Juncker Venemaa presidenti Vladimir Putinit oma sõbraks ning avaldas arvamust, et ilma Moskvata ei saavat Euroopa julgeolekupoliitikat ajada. Selle arvamusega sülitas kõrge euroametnik näkku ennekõike Ukrainale, kelle territooriume Venemaa okupeerib – Kreml pole näidanud vähimatki soovi naabrit austada.
Iseenesest pole see uudis üllatuseks, sest eelmisel nädalal kirjutasid Uued Uudised ka Saksamaa endise kantsleri Gerhard Schröderi tegevusest Putini ja Gazpromi lobbistina, ning Saksamaa on andnud ka rohelise tule Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kuigi võiks seda ehitust kasutada Kremli survestamiseks. Lääne-Euroopa ajab ühelt poolt Venemaaga tihedat äri, teisalt aga süüdistab oma kolleege Euroopa Liidus Poolat ja Ungarit venemeelsuses.

Veel paljuütlevam on see, et aukülaline Juncker esineb kolmapäeval kõnega Trieris Karl Marxi 200. sünnipäeva pidustustel, näidates ennast marksistliku renegaadina. Tema osalemine inimsusevastase ideoloogia looja mälestussabatil kutsus kogu endises kommunistlikus blokis esile vihase hukkamõistu, kuid Euroopa Komisjoni president oma otsust ei muutnud.

Briti parlamendi esindaja Daniel Kawczynski, kes põgenes 7-aastasena koos vanematega Poola kommunistliku režiimi eest, ütles, et marksism on süüdi miljonite eurooplaste tapmises ja Junckeri visiit tundub selle taustal mõnitamisena.

Kogu praegune Euroopa Liidu ladvik paistab silma hukatusliku poliitika ajamisega, milles on põimunud vasakpoolsus, liberalismi halvemad omadused, globalism ja multikultuursus, ehk siis Lääne-Euroopa valitsejateks saanud inimesed juhivad maailma hukatuse poole, nagu ka näiteks rändekriisi lõkkele puhunud Stasi taustaga Angela Merkel ja USA-s redutav rahvuste hävitaja George Soros.

Allikas: http://uueduudised.ee/uudis/maailm/putini-sober-ja-karl-marxi-junger-jean-claude-juncker-millal-tuleb-oina-mihklipaev/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP