RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 9. mai 2018

MATTI ILVES: RAHVUSLIKUL KAPITALIL PÕHINEVAD ETTEVÕTTED RAHVUSVAHELISELE SUURKAPITALILE!

Siim Kallas (tegelikult juut, nimega Simon Goldberg, eesti nime sai kasuvanematelt) soovitab suured riigifirmad erastada, seda tegi ta alles nüüd "Postimehes": https://www.postimees.ee/3314821/siim-kallas-soovitab-suured-riigifirmad-erastada
Seda on vabamüürlane ja globalist teinud ka palju varem ja ega see rahvuslikul kapitalil põhinevate ettevõtete mängimine suurkapitalistide kätte, mis ongi globalistide eesmärk. Rahvuslikul  kapitalil võivad vaid hingitseda väikeettevõtted.

 Võib kindel olla, et tema tütre Kaja Kallase juhitmisel jätkavad Reformierakonna liberaalid-globalistid täpselt sama kurssi.

Aga tegelikult polegi seda vaja, sellega saavad edukalt hakkama ka globalistid praegusest valitsusest, näiteks viivad nad riigiettevõtte Tallinna Sadama börsile. Varsti võivad nii tulla sõnumid, et riigikesele on tulnud ostupakkumised, millest lihtsalt ei saa keelduda.

Nii oli ka rahvuslikule kapitalile kuulunud Hansapangaga ja võtame veel haruldasi metalle tootva Sillamäe tehasega, mis kuulus eestlasest suurettevõtjale Tiit Vähile.
Armin Karu kuulub Olympic Entertainment Groupi suuromanikuna Eesti rikkaimate eraisikutest aktsionäride hulkka. Hiljuti tuli uudis, et ka müüki on läinud Karu osalus selles ettevõttes.
Rahvusvahelisel kapitalil ei pidanud ju olema kodumaad, see on tuntud globalistide hüüdlause. Nii lähevad meile lausa kuldmune tootvad ettevõtted välikapitali kätte.
Mäletame, kuidas veetakse välja nüüd Swedbank´ist sadade miljonite € kaupa eestlate raske orjatööga neile teenitud raha. Kusjuures vaesed eestlased maksavad pangateenuste eest märksa rohkem kui rootslased.



0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP