RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 10. mai 2018

Vene sõdur pole mitte kedagi ega mitte kunagi vabastanud!

Viskasin kiire pilgu meediasse ja vene okupandinärakad laamendavad ja mõnitavad eestlasi jälle meie isade maal ja iga aastaga aina võimsamalt ja ülbemalt.
Nii, et midagi pole teha - tuleb jälle korrata.

Vene sõdur pole mitte kedagi ega mitte kunagi vabastanud!
Kõikjal, kuhu oli astunud vene kirsa, algas terror, vägivald ning tapatöö naiste, laste ja vanurite kallal.

Avalik pöördumine 9. mai eel
Seoses Teise maailmasõja Euroopa-lahingute lõpu aastapäeva lähenemisega on aktiviseerunud Venemaa ja kohalike okupantide propagandapasunad.
Ülistatakse jälle Punaarmeed ja "suurt vene rahvast", kes - Moskva tõlgenduse kohaselt - "vabastas Euroopat ja maailma" ning "tõi õnne ja õitsengut” meie õuele.
Pealetükkivalt ja häbematult nõutakse tänulikkust ning alandlikku lugupidamist riikidelt ja rahvastelt, keda nö. vabastati.
Oma lähinaabrite suunas aga vibutatakse noomivalt näppu ja ähvardatakse kohalike kolonistide rahutustega, kui me piisavalt Moskva meele järgi ei taha olla.

Mida aeg edasi, seda räigemaks ja agressiivsemaks need avaldused ja ka teod muutuvad.
Peale suurvene mõttelaadi, mis ulatub kaugele enne kurikuulsat enamlaste riigipööret, ammutatakse tuge ja ideoloogilist jõudu ka "sõdur-vabastaja" müüdist.
Selle vana propagandakronu räpaste kapjadega trambitakse tänaseni Euroopa rahvaste õiglustundel ja lollitatakse maailma seda osa, kellel polnud "õnne" selle sõduri toodud "vabadust" kogeda.
See räige ja alatu "vabastajamüüt“ tuleb kommunismi kuritegude hukkamõistmise käigus otsustavalt kummutada, et võtta pinnas "uusvabastajate" idanemiseks.
Vene sõdur on Ida - Euroopa rahvaste mõrtsukas!

Jüri Böhm

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP