RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 13. oktoober 2015

EA: Üleskutse kõikidele Eestlastele!!!

 Rahvainitsiatiiv Eesti Poolt pöördumine:

 „Kaaskodanik, eestlane, pöördume Teie poole Ei Pagulasmassidele veebilehelt välja kasvanud rahvainitsiatiivi poolt. Oleme vabatahtlikud, kes otsustasid astuda vastu meie maa ja ühiskonna massilisele sundasustamisele võõraste sissetungijate poolt. Pöördumise sellise vormi ajendas meie igakülgne tõrjumine üleriigiliste massiteabe kanalite poolt. Oleme välja töötanud aktsioonide kavad, et tuletada meelde Brüsseli-truule valitsusele ja tema toetajaskonnale rahvastikust, ( kes moodustab vaid veerandi valijaskonnast ) - me oleme kohal. Ja mitte ainult - me tuleme vääramatult. Meie järgmine aktsioon on inimkett-demonstratsioon Toompeal 14.10.15, algusega Saksa saatkonna juures kell 11. Seal toimub teatraalne etendus – näitame välja, mida arvame Saksa „otsustusõigusest“ muuta vastu suveräänsete rahvaste tahtmist rahvuslikku koosseisu nende omas kodus. Manifestatsioonis osalejad kannavad Ungari, Slovakkia, Tšehhi ja Rumeenia lippe demonstreerimaks oma tänu neile rahvastele EI ütlemisega Brüsselile viimaste sissetungijate kvootide osas. Eesti koos teiste Balti riikide ja Poolaga oleks pidanud seisma teiste Ida-Euroopa riikide kõrval kvoodihääletusel, aga reetlikult ei tehtud seda mitte. Kui Sina leiad, et ungarlased ja teised vastuhääletajad kaitsesid ka Sinu huve ja Sulle armast maailma - tule ja näita välja oma solidaarsust. Näita, et see, mis Saksamaa läbiviimisel Euroopas korraldatakse, ei meeldi Sulle. Ärgu olgu Sul hirm või häbi - ka teised rahvad on Euroopas ärkamas. Valimised on peale tulemas kohe Austrias, Poolas, Hispaanias, Prantsusmaal ja mujal. Mingit edu etnilise sissetungi läbiviijatele ei ennustata kusagil! Kohal on rahvusvaheline press. Edasi jätkub meeleavaldus inimketiga ümber Toompea, saadikud peavad tööle minema „läbi keti“. Osale Eesti uues vabadusvõitluses! Ilma SINU osaluseta me siin hakkama ei saa. Praegu on võimalus – juba saabunud miljonile ootab Euroopa piiridel veel 5 miljonit sissepääsu. Seega pole homme äratuskella enam vaja ja meie tühi maa ujutatakse üle. Ole kõrval. Jälgi meie uusi üleskutseid. Võitlus ei lõppe veel niipea.
 
Head inimesed, alljärgnevalt mõne sõnaga 14 oktoober toimuvast:
11.00-11.15 Tutvustav esinemine Saksa saatkonna juures (Toom-Kuninga 11), pöördumise üleandmine Saksa suursaadikule
11.00 Loosungid
11.15-12.15 Rongkäik trummide ja skandeeringute saatel üle Vabaduse väljaku ja Toompeale. Jää vabaks Eesti meri Vabadussamba juures. Kasutusel loosungid, tõrvikud, lipud.
12.15-12.45 Inimketi moodustamine koos piiritulpadega
12.45 Eesti Vabariigi hümn
12.50 Esimene kõne
12.55-16.30 Muusika, laulmine ja kõned
16.30 Toitlustus
17.00 Muusika, laulmine ja kõned
18.00 Muusika ja laulmine
20.00 Õhtune rongkäik (lauldes ja skandeerides koos tuledega) Toompealt alla ja üle Vabaduse väljaku Tallinna Rae platsile
21.00 Õhtune rivistus (koos hümniga)
21.05 Küünalde süütamine
21.15 Ergutuskõned ja muusika
... Juhul kui inimestel on püsivust ja jaksu, jääme hommikuni
IGAL INIMESEL ON KAASAS, KÜLMA JA VIHMAKINDEL VARUSTUS, 2 SÖÖGIKORRA TOIT, DOKUMENT, KÜÜNLAD, TÄISLAETUD MOBIIL, TÕRVIK, LIPP VÕI LOOSUNG
BUSSIINFO:
Pärnu buss väljub Endla teatri eest kell 9.00, tel 4429020 või mail ekreparnu@gmail.com
Tartu bussi info Indrek Särg, 5121190
NB! Bussiinfo täieneb jooksvalt. Kindlasti andke kommntaaridena teada kui vajate transporti (ASUKOHT) või kui liigute tühja autoga miitingule (TEEKOND) – sedasi saab organiseeruda.
NB! Ürituse korraldaja on Sihtasutus Euroopa Rahvusrinne (Silver Kuusik - 5248456), kaaskorraldajad on rahvaliikumine Eesti Poolt, Eesti Konservatiivne Rahvaerakond, Rahva Ühtsuse Erakond ja paljud vabatahtlikud.
Ürituse korraldajad ei soovi näha üritusel rassistlikke loosungeid ning võtavad endale õiguse kõik hea tavaga vastuolus olevad esemed ja loosungid eemaldada.
 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP