RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 7. oktoober 2015

Kaitskem üheskoos perekonda: Haridus- ja Teadusministeerium on edastanud koolidele kirja

Haridus- ja Teadusministeerium on edastanud koolidele kirja, millega kutsutakse õpetajaid osalema koolitusel LGBT (lesbi, gei, biseksuaal, transseksuaal) olukorrast koolis ja hariduses.
Koolituse viib läbi Kanada homoorganisatsioon EGALE, mis kandis varem nime Equality for Gays and Lesbians Everywhere ehk Võrdsus Homodele ja Lesbidele Kõikjal. Kõik koolitusel osalevad õpetajad on koolituse järel oodatud Kanada saatkonna korraldatud vastuvõtule Tallinna Ülikoolis.
Koolituse kutses on kirjutatud, et koolitusel antakse ülevaade sellest, kes kuulvad seksuaalvähemuste alla, kuidas rääkida nn homoõigustest kui inimõigustest ja võrdsusest, milline on seksuaalvähemuste olukord Eestis ning kuidas seda Kanada eeskujul edendada.
Ilmselgelt on koolituse tegelikuks eesmärgiks kujundada õpetajate hoiakuid nii, et need oleksid homoliikumise püüdlusi soosivad ja toetavad. Ehk teisisõnu on eesmärgiks õpetajate ja haridussüsteemi rakendamine homoliikumise teenistusse. Nagu seesuguste koolituste puhul ikka, lähtub ilmselt ka kõnealune ettevõtmine eesmärgist panna üha enam õpetajaid koolides homoliikumise püüdlusi edendama ning jutlustama meie lastele ja lastelastele, et homoseksuaalsed suhted on igati loomulikud, moraalsed ja terved.
Seejuures katab Haridus- ja Teadusministeerium kõigi koolitusel osalejate transpordikulud, mis tähendab, et seda homoaktivistlikku propagandaüritust toetab rahaliselt ka Eesti Vabariigi valitsus.
Inimestel, kellele on selline asi vastuvõetamatu, palume pöörduda protestikirjaga haridus- ja teadusminister Jürgen Ligi poole.
Selgitage ministrile viisakalt, kuid kindlameelselt, et valitsus peab tagama meie lastele võimaluse kasvada moraalselt terves keskkonnas ega tohi aidata kaasa homoliikumise püüdlusele rakendada haridussüsteem oma manipulatsioonide ja ideoloogilise võitluse teenistusse. Samuti ei peaks välisriikide esindused rahastama koolides meie lastele sellise ideoloogilise programmi pealesurumist, mida enamik inimesi ei toeta.
Kiri minister Jürgen Ligile tuleks saata aadressil minister@hm.ee ning sellest oleks hea panna koopia ka ministeeriumi üldaadressile hm@hm.ee, Kanada saatkonna aadressile tallinn@canada.ee, välisministeeriumi aadressile vminfo@vm.ee ja meie sihtasutuse aadressile info@saptk.ee.
Link:http://www.meiekirik.net/index.php/uudised/274-saptk-kutsub-protestima-suunatud-riikliku-homopropaganda-vastu-haridussusteemis

1 kommentaari:

Anonüümne 7. oktoober 2015, kell 14:43  

See on teadaolev probleem, mida aga vanema põlvkonna õpetajad ei julge laua alt välja tuua. See surve on kestnud juba hulk aastaid, eelkõige Tervise Arengu Instituudi seksuaalkasvatuse õpiku kaudu. Tolles õpikus käsitletakse ebardseksuaalsust veel enne, kui normaalset, looduse poolt antud seksuaalsust.

Täpsemalt blogis Antinokuloog.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP