RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 9. oktoober 2015

"Pealtnägija": islamiterroristid elavad Lääne maksumaksja rahast

Euroopa valitsused ostavad oma kodanikke salaja pantvangist välja, mis omakorda on teinud lunaraha nõudmisest al-Qaeda ühe põhilise tuluallika, seega on Euroopa maksumaksjad ühed suurimad islamiterroristide rahastajad, järeldab vahendab ERR-i uudisteportaal "Pealtnägijat".
2011. aasta kevadel elas Eesti kaasa seitsmele jalgratturile, keda hoiti pantvangis Liibanonis ja Süürias, kuni nad neli kuud hiljem vabastati ning me ei tea tänaseni, mis tehing selleks õieti tehti.

Nüüd on aga välja tulnud tõendid, et Euroopa riigid, sh prantslased, kes meid ratturitega aitasid, maksavad regulaarselt kümnetesse miljonitesse ulatuvaid summasid terroristidele nii, et ametlikult näeb see välja humanitaarabina ja võimaldab sõnasõnalise tõlgenduse puhul öelda, et lunaraha makstud ei ole.
Paljude meelest selline maksmine ainult õhutab pantvangistamisi. Viimastel andmetel on näiteks Süürias röövitud 90 Lääne kodanikku, neist ca 20 ajakirjanikku.

Allikas: http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/pealtnagija-islamiterroristid-elavad-laane-maksumaksja-rahast?id=72646675

1 kommentaari:

Anonüümne 11. oktoober 2015, kell 01:16  

Kohutav mis maailmas toimub!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP