RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 30. oktoober 2015

Konservatiivid saatsid Pevkurile arupärimise pagulasvastaste aktivistide ahistamise asjus

EKRE fraktsioon esitas eile siseminister Pevkurile arupärimise seoses uusmigratsiooni vastaste aktivistide ja nende FB gruppide ahistamise osas politsei poolt. See puudutab 18 000 fänniga FB grupi “Pagulaste vastu” sulgemist väidetava vihaõhutamise tõttu, samuti praegust ahistamist grupi “Pegida Estonian” vastu. Konservatiivide fraktsioonile on saanud teatavaks ja neid teeb murelikuks massimigratsioonivastaste aktivistide Reimo Sillamaa ja Martin Kattai kinnipidamised, läbiotsimised ja nende suhtes tõkendite rakendamised. EKRE avaldab imestust, et see toimub vabas ja demokraatlikus riigis, samas kui oma kommentaariumis Eesti riiki ja rahvust mõnitava portaaliga Delfi.ru ei võeta midagi ette.
Konservatiivid soovisid teada ka seda, kas Vao Keskuse põlengu asjus algatatud uurimise osas on jõutud mingitele tulemustele, kuna pidevalt spekuleeritakse, et selle taga seisavad pagulasvastased aktivistid. Nimetatud arupärimisele loodab EKRE vastust saada hiljemalt 11.novembriks.
UU

Allikas: http://uueduudised.ee/konservatiivid-saatsid-pevkurile-aruparimise-pagulasvastaste-aktivistide-ahistamise-asjus/

2 kommentaari:

Anonüümne 30. oktoober 2015, kell 19:42  

Kõige jahmatavam on see, et olles lekkival laeval, on paevkuritel ja fanaatilistel korraloojatel südikust ahistada oma rahvast .Sest varem või hiljem tuleb seista rahva põlgusega silmitsi. Kas nende lapsed peaksid oma vanemate tempude pärast silmad peast häbenema?

Anonüümne 31. oktoober 2015, kell 00:44  

Ma ei vihka pagulast. Kui ta tuleb ja valetab, et on sõjapõgenik
aga on majanduspõgenik, õnneotsija, siis on ta petis ja tuleks välja saata.
Ma vihkan nende KOGUKONDA, mis on vaenulik. Näiteks on nõutud jõulude keelamist
kuna see ei ole nende usuga kooskõlas. Kas nende kogukond on kohalike
tavade austamisega nõus.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP