RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 28. august 2017

MATTI ILVES: EESTI ISESEIVUSE TAASTAMISE PÄEVAL SÜNDINUD NOORHÄRRA MÕNED MÕTTED

"Vikerraadios" anti sõna ühele noorhärrale, kes sündis 20. augustil 1991 - iseseisvuse taastamise päeval, seega nüüd 26. aastane. Millega ta mind siis üllatas?

Ei millegi erilisega. Ütleme veel, et see noor inimene on jäänud ilma meeletust viimasel viiel aastl levinud sallivuse ja euroopalike kõige vastkumate "väärtuste" propagandast lasteaedades ja põhikoolides.

Noorhärra korruts mitmel korral, et peame olema ikka avatud ja väga avatud. Endale ta ei andnud üldse aru, et selline avatus hävitab otseselt väikerahva eestlaste riigi ja mida see globalistide poolt propageeritav avatus on juba teinudki.
Teiseks mainis ta, et meil elab juba 30 % mitteeestlasi ja seetõttu ei tohi me midagi teha üksi, neid kaasamata. 
Toome vaid ühe ammuse näite, kui eestlased korraldasid koristustalguid "Teeme ära", siis naersid Lasnamäe venelased (kes on tegelikult suurimad reostajad), et las eestlased koristavad, see on ju nende maa ja mis meie siia puutume. Vaat nii!

Ütelge mulle, mida me saaksime koos teha nende eesti keelt õppida mitte tahtvate venelastega? Tegelikult on meil nüüd kujundatud juba saamatu riigivalitsuse poolt kakskeelne riik, mida küll igati püütakse eestlate eest varjata.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP