RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 14. august 2017

MATTI ILVES: TRANSIITKAUBANDUSEST JA RAIL BALTIC´UST

Uue tasuvusuuringu järgi, peaks Rail Balticule tulema 1/3 kaubavooge Vanemaalt. Aga kas ikka tuleb? Sest on võetud plaani, et Venemaa tahab 2020. aastaks vähendada transiitkaubandust läbi Baltimaade nullini!


Sellised on Venemaa eesmärgid ja ei Rail Baltic ega midagi muud neid segada ei saa. Kus kohast siis võetakse kaup, selleks, et Rail Baltic ei hakkaks kohutava kahjumiga tööle ja et meie selle projekti poolt hääletanud riigikogulased ja ka Eesti valitsus ei jääks lolliks (SIIN).

Aga kaup peab ju kusagilt tulema, sest reisijatevedu saab olema tühine, ja see võetakse Eestist, kuna me oleme rikas osariik maavarade poolest (kuigi meile on pidevalt väidetud vastupidist) ja olge valmis, et nende kättesaamiseks pöörarakse Eesti loodus ja maa täiesti pahupidi. Sellest lugege lisaks SIIT.

1 kommentaari:

Anonüümne 14. august 2017, kell 19:17  

Matti ,Rail Baltica luuakse otseselt Venemaa kaubanduseks Euroopaga aga reeglina kus transiitriigid jäävad oma osast seekord ilma.ViaBaltica oli loodud Helsingi Varssavi maanteeks kuid ometigi rahastati kõrvalt Tallinn-Peterburi maanteed.Täpselt sama saab olema ka RailBaltica-ga ,sest Koidula raudteesõlme mattis enne Pronksjunnishowd EL miljardeid ja elanikelt maade kantimiseks palgati tippjuristid.Kõik ei ole nii nagu näib! :)



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP