RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 23. august 2017

TOLERANTSUSE LÕPP? Soome politsei suhtumine pagulastesse on muutunud: nüüd võetakse kinni kõik pagulaste pooldajaid

Turu linnas on märgata, et politsei suhtumine pagulastesse on üleöö muutunud. Kui varem võeti kinni pagulaste vastaseid, siis nüüd represseeriti pagulaste pooldajaid.

19 august toimunud meeleavaldusel Turu linnas turvas politsei soomemeelsete meeleavaldust ja politsei suhtumine soomemeelsetesse oli väga mõistev ja sõbralik. Pagulasi pooldavaid inimesi nabiti kinni ja viidi minema.
Varem oli vastupidi, kus politsei represseeris soomemeelseid ja kaitses pagulasi. Nüüd polnud pagulasi enam üldse näha. Pagulaste meeleavaldus jäeti Turus üldse ära.
Sama lugu oli Rootsis, kus pärast Stockholmi rünnakut suhtumine muutus üleöö ja võeti pagulaste suhtes väga range positsioon.
Youtube’i videost on näha, kuidas Turu linnas kaitses politsei soomemeelseid meeleavaldajaid ja nabis kinni pagulasi pooldavaid meeleavaldajaid.
 

Allikas: https://isamaaline.blogspot.com.ee/2017/08/tolerantsuse-lopp-soome-politsei.html

2 kommentaari:

Anonüümne 23. august 2017, kell 16:33  

Nohjah. Loll õpib enda vigadest, tark aga teiste omadest. Kurb tõde seisneb aga selles, et enamus inimkonnast kuulub esialgu veel siiski pigem lollide kilda - ajalugu on seda korduvalt tõestanud...

ma ennustan, et ka eestis ei muutu suhtumine pagulastesse enne, kui on üks "väga tõsiste tagajärgedega olukord" eestis kohapeal ära olnud. tahate veame kihla? ;P

Lesko 23. august 2017, kell 18:00  

Soomes oli pärast reedet meeletu ärkamine. Muust eriti pole räägitudki. kas asi muutub või on see mingi ajutine nähe...aeg annab arutust. selge on see, et mina tänases Soomes lähis idast või Aafrikast tulnud pagulasena olla ei tahaks. see on ülimalt ohtlik.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP