RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 26. november 2012

26. november on KODANIKUPÄEV

Täna on kodanikupäev. Päev, mis oma tähendust meie riigis igapäevaselt kaotab. Seda põhjusel, et riik kaotab ise oma tähtsust riigiks olemise teel ühelt poolt. Teisalt aga devalveerib see riiklust kaotav riik oma kodakondsust pidevalt.
Meie riigis pole kahjuks uhke olla kodanik. Kodakondsus ei anna midagi erilist ja kodakondsusesse suhtutakse üsna ükskõikselt. Kahjuks!

Lihtsalt vanade heade mõtete ja ootuste mälestuseks nagu ka lootuses, et tulevaste poliitikute põlvkondadesse sigineb rohkem selliseid riigimehi ja erakondi, kes tahavad arendada eestlaste riiki ja selle riigi ühte instrumenti - kodakondsust, nende jaoks on mõtet säilitada seda päeva ning loota siinjuures, et kunagi selle päeva tähendus saab väärilise koha meie rahva südames.

Kodanikupäevast

Kodanikupäeva tähistatakse üleriigilisena alates 1999. aastast. Teadmameeste jutu järgi valiti 26. november Kodanikupäevaks seetõttu, et 26. novembril 1918. a. andis Maakogu välja määruse Eesti kodakondsuse kohta (Määrus Eesti demokratilise vabariigi kodakondsuse kohta).

Vikipeedia märgib selle päeva tutvustamise osas muuhulgas seda, et Kodanikupäev on ellu kutsutud teadvustamaks kodanikustaatust. Ühtlasi soovitakse selle tähtpäevaga tõsta kodanikuuhkust. Kodanikupäev on orienteeritud kõigile Eesti kodanikele ja kodanikuks pürgijaile sõltumata rahvusest.

Allikas: http://bhr.balanss.ee/

1 kommentaari:

Greg Andrin 28. september 2021, kell 00:50  

Rikkaks sain selle programmeeritud häkkinud sularahaautomaadiga
Pärast ülikooli lõpetamist polnud tööd, nii et otsustasin alustada väikeettevõttega, kuid rahast ei piisanud. Lõpetasin ettevõtte, see muutus minu jaoks väga raskeks, kuna olin oma vanemate ja vanemate ainus laps. Nad on mõlemad vanad, nad usuvad minu igapäevasesse dieeti, ühel päeval nägin Internetis surfates sõnumit, kuidas see UUS VAHETATUD SAADUD ATM -KAART saab sularahaautomaati häkkida ja suure summa raha välja võtta, nii et võtsin teiega e -posti teel ühendust ettevõttega . Minu üllatuseks sain kaardi kätte paar päeva pärast kaardi eest väikese tasu maksmist. See tühi ATM -kaart on hämmastav ja ilus toode. Ma ei usuks kunagi, et kõiki neid asju, mis mul täna on, on võimalik selle suure rõõmuga südames omandada, seetõttu toon hea uudise ... Elu on positiivne ja kannatlik, uskudes, et suured asjad on võimalikud ja võivad juhtuda sekunditega. .. BRAIN HACKERS TECH WORLD muutis mu elu ... Jumal tänatud, et saate meilitsi saata VIA (brainhackers@aol.com)



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP