RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 1. november 2012

MATTI ILVES: KARTELLIPOLIITIKUTE TAGANEMINE PIIRILEPPE PREAMBULIST

"Postimees": "«Jutt käib selle üle, et leida ühine sõnastus piirilepete sissejuhatuse jaoks, mida mõlemad pooled aktsepteerivad ja on valmis oma käe sinna alla panema,» ütles Paet pressikonverentsil.
Paet selgitas, et Eestis on tavaks küll rääkida piirilepete preambulist, kui tegelikult on sama asja kohta olemas sõna «sissejuhatus»."
Paet keerutab ja proovib ajada inimesi segadusse, jutt käib tegelikult lihtsalt sellest, et Eesti on valmis loobuma leppe senisest preambulist ja kirjutama selle koos Venemaaga nende diktaadi järgi. Samas on meie poliitikud teinud piirilepingu sõlmimisel Venemaaga ainult ühe järeleandmise teise järel, nii et neid läbirääkimisi on tegelikult raske riikidevahelisteks läbirääkimisteks nimetada, kuna lepingu teksti ei jäänud ühtegi Eesti seisukohta või tingimust.
Täpsemalt lugege uue piirileppe sünnist EKRE volikogu esimehe Henn Põlluaasa suurepärasest 2010. aastal ilmunud raamatust "Eesti-Vene piirileping. Ära andmine või äraandmine?", väljavõtteid sealt saate lugeda SIIN.
Meie osariigi juhtidele tuli ilmselt käsk sõlmida piirileping Brüsselist, et Euroopa Liit saaks ilma probleemideta omakorda sõlmida viisavabaduse lepingu oma strateegilise partneri Venemaaga.

4 kommentaari:

Anonüümne 1. november 2012, kell 19:01  

Martin Luther King on öelnud nõnda:
An injustice anywhere is a treath to justice everywhere!
( ei oska seda kahjuks panna eesti keelde nõnda,et mõte jääks alles).

Milleks meile piirileping kui 2015.a tuleb nagu nii EL ja Venemaa föderatsiooni vahel viisavabadus. Selleks hetkeks on EL juba konföderatiivne riikide liit. Ning Gorbatšovi poolt 1987.a välja pakutud uus euroopa kord realiseerub meie silmade ees.

Anonüümne 1. november 2012, kell 20:10  

Mis teha jah, laseme endale kriipsu peale tõmmata ja istume vaikselt nurgas edasi nii palju kui elupäevi jäänud. Normaalne elu see siin olema ei saa, kui üle piiri hakkab voolama igasugust kontingenti, kui uued töökohad moodustatakse vene ettevõtjate poolt ja eestlasi hakatakse diskrimineerima. Maapealne põrgu. See kes kaasa mängib, see elab ära ja tunnistab kaotust ning võitluseta allaandmist (enamus). Tolereerib uut multikultuurset paradiisi, hakkab jõudumööda pudistama tibladega koos vene keelekest ning konkureerib koos ukrainlaste, poolakate ja uuralitagant tulnud miinimumpalganõudjatega! Seda nimetatakse tööjõuressursi efektiivseks kasutamiseks. Nii et pole mõtet edaspidi üldse palgateemat mõtet üles tõstatada, näidatakse kohe ust ja võetakse kohe uus tšuksi asemele meie ühist euroopa imet ehitama.

Metsamati

Matti Ilves 1. november 2012, kell 20:23  

Kurva pildi maalid Metsamati, aga üldjoontes on see õige. Praegu jääb ainult loota, et see impeeriumilaadne moodustis laguneb õige pea.

Anonüümne 1. november 2012, kell 21:35  

Pilt põhineb ühest allikatest Uus_maailmakord.pdf Kui see raamatuke läbi lugeda (kes peab vastu), siis ei oska muud öelda kui et nii see on. Raamat koostatud katoliikliku maailma poolt. Mis teeb selle sisu tõsiseltvõetavaks ja ei ole mingi konspiratsioon.

Impeerium ei lagune, kuna seda on ehitatud sadu aastaid. Kui siis näiliselt, et seda hoogsamalt peale sõdu, revolutsioone, majanduskrahhe edasi liikuda veel odavama inimmassiga.

Peab vist õppima mis tunne võis olla meie vanaisadel sotsialistliku kommunismi kohanemisega. Aga seekord on selle nimeks euro. Selle ärahoidmiseks on vaja sellist jõudu nagu Hitleri saksamaa (hitler vastus astus oma esialgsetele rahastajatele).

Metsm.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP